Juste

Nu kom jag på varför jag brukar sminka mig efter kläderna åkt på. Eller varför jag borde. För att jag aldrig vet vad i helvete jag ska ha på mig. Allt är bara fel. Helvete.

Annie

Jaja..

.. jag ska sminka mig. Snart.

När Niklas och jag fyller 18 ska vi tatuera oss. Tidigare, innan bebisen och allt, snackade vi om att båda skulle tatuera in nummret 23 på handleden. Ett nummer med extremt stor betydelse för oss båda och som inte skulle vara jobbigt att ha kvar om det tog slut mellan oss eftersom vi båda alltid kommer ha en stor betydelse för varandra. Nu är planerna ändrade. Det blir lillens personnummer istället. Också det på handleden. Hur det ska se ut vet vi inte. Om det blir med kursiv stil eller ngt annat. Men personnummret blir det i alla fall.

Nä, om kanske ska ta och sminka sig nu?
Annie

Helvete

Att det ska vara så svårt att välja kläder..
Tror jag ska ner och sminka mig nu i alla fall, så att jag får något gjort.
Bråkas i magen gör det också. Kan du bara komma ut din lilla vilde så ska du får sprattla hur mycket du vill.

Annie

Hej igeeen

Ny duschad och ny målade naglar. Asnajs! Niklas kommer väl in släntrande snart. Brunare än vad han var när han stack. Sopa. Klockan 18.00 ska jag vara hos Emma för middag och sen skulle vi troligtvis hem till Truls kompis Joel. Kan nog blir riktigt trevligt. Undrar fortfarande vad Niklas ska göra. Vet att han är mer än välkommen till Joel sen i alla fall ,om han inte har något annat för sig.

Så nu har jag dryga 2 timmar på mig att bestäma vad fan man ska ha på sig. Vet att jag ändå kommer dra på mig något 10 min innan jag ska gå och tjura hela vägen över att jag inte ar nåra kläder. Jätte kul när alla andra kommer springa omkring i höga klackar och najs outfits och smala, icke gravida, kroppar. Så kommer jag. Den-där-tjocka-bruden-som-kanske-föder-när-som-helst. Vad fan ska man ha på sig? Trash tights och den nya blusen? Strumpbyxor, jeansshorts och den nya blusen? Conversen är i alla fall ett måste. Även om jag önskar innerligt att jag skulle klara av att gå en hel kväll i mina nya skyhöga skor som jag fick av Niklas.. Men snart så. Snart så kommer lill killen ut. Snart så försvinner jätte magen som bara är i vägen. Snart så försviner alla extra kilon. Snart så kommer jag vara snyggare än någonsin. Så det så.

Annie

Valborg och 3 dagar kvar

Det blev en härlig sovmorgon idag. Ska snart kila ner och ta en dusch medans Nicke är och tränar.

Ikväll blir det middag med tjejerna sen har jag ingen aning om vad vi/jag gör. Det är fortfarande oklart om v art och vad vi ska äta. Därför har jag försökt få tag på Julle ett tag nu men hon svarar inte.

Som sagt. 3 dagar kvar. Jag känner mig lugn. Inte Niklas. Inte mamma. Inte Julia. Men jag.

Annie


I'm not leaving now

Niklas tycker jag är tjock. Men han gillar mig ändå. Nej, låt mig rätta mig själv. Han älskar mig ändå. Fast jag är tjock. Och har ännu större bröst. Fast han gillar att påpeka att jag är tjock. Nej, fel igen. Han påpekar inte. Han retas. Han säger det på ett sånt där gulligt, snällt och bulligt sätt. Tjockis är ngt jag ofta får höra. Fast det är samband med ett busigt leende och i följd av en stor fet kyss. Så det är okej. Även fast han kallar mig tjockis när han snackar med andra. Eller säger rakt ut att jag är tjock. Men det är okej. För jag vet att han älskar mig ändå. Och jag älskar honom. Extra mycket för att han älskar mig.

Annie

Trash

Snook och Hoffmaestro körs i ett på Spotify, dom trashade tightsen är på och magen är full med pizza och bebis.

Vad väntas ikväll då? För min del, som det ser ut nu, nada. Kanske ska fortsätta lite med hemprovet eftersom jag inte klarade av att göra klart det tidigare idag. Okej, vem lurar jag? Jag kommer inte sätta mig med det ikväll.

Annars då. Som jag sa tidigare. 5 dagar kvar till beräknad BOE. Det är inte bara jag som börjar bli pirrig och nervös, hela min omgivning är nog en gnutta nervösa. Känner mig också allmänt blek. Niklas blir brun bara man typ nämner solen. Har inte riktigt haft den turen när det gäller pigment. Jag säger inte att jag inte kan bli brun, det tar bara lite längre tid för mig än för Mr behöver-bara-vara-i-solen-1timme-sen-får-jag-färg.

Funderar på att köra en Loreal Nutri Bonze Face. Lite fusk färg skadar väl inte?

Annie

Väl valda ord

Det gäller att acceptera det förflutna, leva i nuet och tro på framtiden.

Foglossning

Ja helvete vad foglossning jag har nu. Obehagliga ilningar i bäcken och ben så fort jag ställer mig upp och ska gå.
Försöker se det positivt, jag menar det måste ju innebära att kroppen gör sig redo. Så bäst för honom att han kommer snart.

Hemprov var det ja..
Annie

Hemprov

Precis vad jag ska göra idag. Hemprov i Internationell ekonomi. Låter ju sådär jätte kul. Annat jag ska göra är att klippa sönder mina svarta tights och tvätta håret.

Saker jag önskar jag gjorde i stället. Satt i en i 3:a nära eller i Årsta. En 3:a som tillhörde mig och Niklas. Och lillen såklart. En 3:a där vi kunde rå om oss själva och verkligen vara en egen liten familj. Får väl önska mig det i födelsedags present då.. Jag menar, det är väl självklart att en 17 åring får en lägenhet i födelsedags present? Well, kanske inte riktigt. Men önska kan man ju göra..

Nä, om man ska sätta sig och göra det där hemprovet nu då så att man kan hoppa i duschen sen.

Btw, 5 dagar kvar till beräknad BOE. (Läs: Birth Of Emil)

Later, Annie

Loerdag

Snart bär det av till stan. Jag fick faktiskt sova inatt. Vaknade endast en gång och behövde inte ta hosmedicin igen. Det var bara ett toabesök och sen fick jag sova ända till halv tio. Precis vad jag behövde. 

Igår då. Kan ju berätta vad jag gjorde. Började med att möta Niklas i stan för att köpa skorna. De är underbara. Han är underbar. Tack! Efter det var det barnmorskan som gällde. Rutin besök. Fick ny tid den 7 maj om lill killen inte har tittat ut än. 8 dagar kvar till BF. Snacka om att man börjar bli nervös. Anyway. Mötte upp Julle, Lollo och Emma och drog till ÅRsta Golf där Axel och Truls slog nåra bollar. Vi bestämde oss för Harry Potter kväll @ Emmas place och vid halv sju tiden var det middag för min, Emmas och Julles del. Hemmagjord kyckling/pastasallad. Riktigt god, även om jag inte gillar sallad speciellt mycket. Det där med Harry potter sket sig. Så när jag drog hem vid halv elva tiden så drog dom igång ett parti Monopol.

Idag är det som sagt stan som gäller. Skulle väl ha kommit iväg för ett tag sedan.. Men så är inte fallet.
Nicke ska på Hoffmaestro ikväll och jag ska probably vara med Julle & Co, får se vad vi hittar på. Något lär vi i alla fall göra.

Har ett enormt sug efter en Festis Slush..  Har blivit en om dagen på senaste tiden. Så sjukt gott.

Bebisen i magen verkar vela ligga kvar ett tag till. Börjar också tro på 9 maj. Fast det skulle inte skada om han kom ut tidigare. Längtar så extremt mycket. Niklas också. Åh.

Meeeen nu ska vi försöka dra oss till stan. Den där Slushen känns ännu mer lockande med tanke på vädret.
Later, Annie

Btw

Fick en jätte fin blus av Niklas idag. I födelsedags present. En väldigt tidig sådan. Men wtf, I love it! Imorgon kommer jag troligtvis hem med dessa underbara skor också.. Han är verkligen bäst han, min Niklas!


Jag älskar dom!

Long time no see

Ligger i min säng och hostar ynkligt i min ensamhet. Saknar Niklas. Jätte mycket. Imorgon får jag förhoppningsvis sova med honom igen.

Annars händer det inte så mycket. Hostan är kvar, som sagt, och magen också. Funderar på om jag ska fixa lite i rummet. Kanske lägga ner alla lakan och andra sängkläder i en låda då dom för tillfället ligger i vaggan.. Bara för att fördriva tiden. 

Ska i alla fall upp till badrummet och göra mig iordning. Känner att jag behöver försöka sova lite snart. Hoppas verkligen den nya hosmedicinen låter mig sova. Klockan tolv är det dags för en ny dos. Vet inte om jag ska hålla mig vaken tills dess.

Later, Annie

Det blir ett bad

Nu har jag legat i sängen ett tag. Tankarna flyger verkligen runt. Och jag som inte ens ska föda än.
Det får bli ett bad för att få lite lugn och ro och ett försök till att samla tankarna.

Later, Annie

Ojojoj

Nu blev det verkligt. Att bebisen faktiskt kan komma när som helst.

Mia, som jag började prata med så sent som igår är på gång. Hennes vatten har gått. Och hon var beräknad till nåra dagar efter mig. Jag är så glad för hennes och Nicklas skull. Äntligen ska de få träffa sin lilla kille! Alla tankar går till er, lycka till!

Det kanske var det som behövdes. För mig att förstå att det är på riktigt nu. Att när som helst inom 3 veckor så är jag mamma. Nu måste jag lägga mig i sängen och köra lite avslappning innan jag springer in i en vägg eller liknanade.

Later, Annie

Trångt där inne

Redigt trångt. Varenda liten rörelse känns. Han är gärna och kickar på min revben vilket inte är sådär jätte skönt. Att trycka på mitt höft ben är också något nytt han har börjat underhålla sig själv med. Han ger väl igen för att jag hostar hela tiden. Det är väl rätt åt mig.
Så när han rör på sig vill jag att han ska ligga still, skona mig från de lätt obehagliga "smärtorna". Men så fort han lägger sig till ro så vill jag att han ska röra på sig, så att jag vet att han inte ligger fastklämd där inne. Haha. Nojig mamma.

Men nu ska jag väl lägga mig i sängen och sträcka ut mig lite, och kanske buffa tillbaka på han där inne.

Later, Annie

Plugg och hosta

Plugg plugg plugg och denna eviga hosta. Jag orkar inte hosta mer. Det tar verkligen på krafterna. Blä.

Har varit sugen på kakor hela kvällen. Fick nöja mig med ett surt äpple och en kopp te. Imorgon blir det kakor så det bara stänker om det. Massor med kakor.

Nu måste jag åter gå till pluggandet (och den där jävla hostan)..

Sleep tight, Annie

Fortfarande sjuk

Efter en relativt lugn natt med endast ett mitt-inatten-måste-kissa-och-ta-hostmedicin uppvaknande så känner jag mig en aning piggare. Men bara en aning.

Går btw in i vecka 38 idag. Eller, v37+0 om man ska räkna så.

Började fundera på vad man ska göra på valborg. Jag menar då är det endast 3 dagar kvar till BF. Vem vet, lillen kanske redan har kommit då. Fast det tvivlar jag starkt på. Jag tror inte han kommer förns någon gång mellan 9 och 20 maj. Men som jag sagt så många ggr förut. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Nu är det kanske frukost som gäller.
Massor med mackor och en stor kopp te. Folk säger ju att det är dags att börja ladda nu.

Later, Annie

Frisk? Nej..

Nu sitter vi och lyssnar på Jack Johnson. Niklas håller på att skruva ihop en byrå och jag hjälper till när jag kan.
Jag har ju gått och blivit sjuk. Hostar och kraxar som en kråka. Feber på nätterna också. Tycker synd om lillen i maggen. Han måste ju bli helt ihop tryckt när jag hostar. Plutte.

Nej, nu ska jag psyka mig frisk. Niklas behöver tydligen lite hjälp, sen är det Söndagsparty på femman som gäller.

Pöss, Annie

Trött

Borde väl sova. Ligger i alla fall i min säng med en vaken bebis i magen. Mysigt. Hade varit ännu mysigare om Niklas varit här. Men det får vänta tills imorgon kväll. Om jag är tillräckligt frisk.

Nej, nu ska jag sova innan Alvedonen slutar verka. Kanske kan få lite mer sömn inatt.

Sleep tight, Annie

Sickness och London

Jag står för the sickness. Niklas är i London. Han älskar det. Jag är extremt avundjsuk.

Natten har varit hemsk. Började med frossa. Somnade till slut. Vaknade en timme senare av att jag var varm som ett element. Slapp i alla fall hostan tack vare en gnutta hostmedicin innan läggdags. Febern låg säkert på 39-40 grader, men inget jag hade lust att bekräfta. Så det blev en Panodil och ett glas vatten för att få sova ytterliggare en timme. Så höll det på, hela natten. Ont över allt, ledsen och arg över att jag inte fick sova och en gnutta orolig över hur varmt det måste varit i magen.

Jag orkar inte vara sjuk. Det är extra jobbigt att vara sjuk och gravid, dessutom höggravid.

Nu måste jag göra iordning lite te. Min hals dödar mig.
Later, Annie

Dålig är bara förnamnet

Jag är riktigt kass på att uppdatera. Niklas tjatar alltid på mig men jag lyckas hitta ursäkter vare gång.

Nu är jag i alla fall här. Vecka 37+2. Enligt barnmorskan. Själv tror jag på typ vecka 35 eller 36. Kanske t.o.m 34 eftersom magen är så liten. Svårt det där när graviditeten upptäcktes så sent. Well well, lill killen kommer ut när han är färdig bakad. Vår lilla Bulle.

Kul grej det där, för nåra år sedan började jag kalla Niklas för Bullen och Bullie. På skämt. Minns inte riktigt varför men så var det bara. Idag tilltalar vi (nästan) aldrig varandra vid namn. Vi kallar varandra för Bullen. Bullen har liksom blivit vårat gemensamma namn. Lite barnsligt kanske. Men det går inte att sluta. Bullen. Jag gillar det. Nej, jag älskar det.

Nej, nu ska jag fortsätta göra mig iordning och sen ska jag möta Julia i stan.
Frågan är vad man ska ha på sig..

Later(på riktigt), Annie

Lägg dags

Yes, nu ska vi krypa ner under täcket och sova. Imorgon klockan 08.15 väntar ett besök hos barnmorskan och efter det blir det tillbaka till Enskede(Niklas mamma) för en god frukost.

Sleep tight, Annie

Påsklov..

.. och helt jävla underbart väder. Ska strax kila ner och göra mig iordning eftersom mamma kommer och plockar upp mig halv tre. Då bär det av till försäkringskassan för information om föräldrapenning och hela fadderittan. Känns skönt att få lite klarhet i det.

Sen då? Bra fråga. Känns dumt att jag slösat bort den här soliga dagen inomhus.. Men behöver man sova ut så finns det inget annat val. Fast att placera sitt gravida arsle på en uteservering med vänner och en glass i handen skulle ju inte suttit helt fel.

Fan, nu måste jag göra mig iordning. Mamma kommer ju snart.
Later, Annie

Söndag

Det börjar bli jobbigt med allt kissande. Minst 3 toabesök i timmen. Mest jobbigt är det på mornarna. När man helst vill ligga kvar och sova utan att behöva gå upp. Men toalett besöken går inte att undvika. Har en känsla av att det är bra träning. Sen kommer det ju vara den lilla som ska käka och bytas på all the time.

Igår var det nice. Först stan med Niklas. Underbart väder. Kom hem med ett par nya solbrillor. RayBan modell. Awesome. Mötte upp Julia och brudarna + Niklas T på donken. Käkade, chillade, drog vidare. På kvällen blev det tacos hos Louise och efter det drog vi vidare till "bryggan" vid Liljeholmskajen. Chillade galet där tills vi höll på att frysa häcken av oss. När vi äntligen kom hem efter en brutal omväg för att slippa så mycket kyla och promenad som möjligt så var det raka vägen bums i säng. Snacka om att jag var trött, somnade på två röda.

Ikväll blir det hemma mys med Niklas. Vi ska väl snart ta en tripp till BEA och köpa lite candy. Jag vill ha glass också.

Later, Annie

Förlåt

Nu blir det nya tag. Våren har äntligen kikat fram ordentligt och det börjar bli trångt i magen. Endast 4 veckor kvar till BF. Helt sjukt vad jag längtar.

Idag blir det stan för hela slanten. Kanske en tripp till Jakan(läs:Jakobsberg) eftersom my dear friend Julle ska hämta ut nya linser(?). Anyway. Förhoppningsvis kommer jag hem med något nytt klädesplagg och magen full med glass. Ett par solbrillor skulle inte heller sitta fel.

Skulle ha vart hos barnmorskan igår. Jag var helt säker på att det var klockan 13.00, Julle skulle följa med och allt. Klockan kvart över 11 ringer hon, barnmorskan alltså, och undrar vart jag är. Jag hade tydligen snurrat ihop det helt, tiden var 10.45.. Så jag fick en ny tid på Tisdag 08.15. Får se om Julle orkar upp så pass tid för att följa med och lyssna på lillens hjärta.

Det här med förlossnings datumet är ju ganska osäkert eftersom min graviditet upptäcktes så pass sent. Så egentligen kan man säga att den 3 maj är en ren gissning. Mamma tror på 11-13 maj. Niklas tror 9 maj. Själv vågar jag inte tro alls. Jag vill bara att tiden ska gå fort så att jag får träffa min lille buse i magen. För busig, det är han. Nu är han vaken ganska mycket, spelar ingen roll om jag rör på mig eller inte. Han knuffas och har sig riktigt ordentligt där inne. Ibland gör det t.o.m ont. Fast det får det väl göra. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.. Eller hur var det nu man sa?

Frukosten kallar.
Later, Annie

RSS 2.0



Desgin by Marcus Lagerberg
(den allsmäktige bazzaren)