Gott nytt år


Feber dag

När jag väckte Emil imorse hade han feber. Vi blev alltså hemma idag. Skulle ha träffat Julle och Jessla idag men det får bli en annan day, promise!

Imorgon stannar Emil hemma med Cicki. Jag, Julle och Lollo(?) ska in och checka the crazy mellandags rea. Precis som alla andra. Har redan hittat cirkus 6 par trosor och en blus/klänning. Riktiga fynd. Imorgon blir det förhoppningsvis fleeeer.

Nu pallar jag inte mer. Julle och Lollo, stan vid 13.00 imorgon? GR8!


23 december


Nästan över

Nu är det bara en liten Julafton kvar. Sen är det över.

Julafton: Hos Niklas farbror med hans pappas sida av släkten.
Juldagen: Middag och julklapps utdelning med Niklas mamma och syskon.
Annandagen: Middag och julklapps utdelning med min mamma, Stefan och syster.
Idag: Jullunch och julklapps utdelning hos min mamma med morfar, Susanne, moster, Tony och kusiner.

Vi har pappa, farmor, Liv, Sebban och Sara kvar. Någon gång i veckan.

Emil har fått massa nya leksaker, kläder och lite pengar.

Nu myser vi hemma. Bilder dyker upp ikväll eller imorgon. PUSS

Och festen varade i 3 dagar

Julen fortsätter för våran del. Emil leker nu med nåra av alla sina nya leksaker. Vi ska strax ut på en promenad i slasket.

Hälsa ska jag göra också. Jag ska hälsa till alla mina gammel mostrar uppe i Dalarna. Pappa ska nämligen träffa dom idag och visa bilder på Emil för dom. Så God Jul på er!




God jul!





Frånvaro

Jag har inte haft mycket tid att ägna framför datorn. Det har varit fullt fart varje dag och varje kväll. När jag har haft en liten lucka så har jag helt enkelt inte orkat. Det har varit julbak och julshopping. Har hittat massa saker till mig själv och alla julklappar är klara. Awesome. Igår sa jag farväl till Emma Klämma som åker till Mexicooo i 2 veckor. Hann inte träffa henne idag. Åkte hem till Lollo och hängde lite med henne och Julle. Emil fick en julklapp. Vi filmade när Emil öppnade. Eller ja, bankade på julklappen. Det var i alla fall en super fin barbapapa handduk. Efter det tog vi en snabbis till Globen. Hittade lite smått och gott. Hemma blev det mat och bad för Emils del. Han älskar det. Plask plask plask. Sen en kvälls (jul)skinkmacka och en halv chokladbiskvi. Nu ska vi titta på film.

Det kommer att komma upp videos på Emil nu under jul dagarna. Den på Emil när han öppnar paket. När han badar, och så ska vi försöka filma lite mer under juldagarna.



Milkshake


Nu är det fan jul

Niklas är ute och gör fint på framsidan. Skottar snö och har sig. Emil sitter här och skrattar åt honom. Chokladkolan står i kylen och pepparkakshuset är done. Nu kollar vi om det finns ngt enkelt julbröd att baka. Det lutar åt bagels. Emi är trött. Han har inte sovit än. han vill inte missa en sekund av den här dagen. Röd om kinderna är han också. Lilla sjuklingen.

Vi har fått vårat allra första julkort. Vi den lilla familjen. Tack farfar, Katarina, gammelfarfar och gammelfarmor.





Påväg till julbordet


Snöstorm

Emil var knäpp inatt. Vid cirkus halv 4 vaknade han. Jag trodde klockan var typ halv 7 så jag lyfte över honom till våran säng. Någon timme senare var han fortfarande vaken. Då förstod jag att klockan var lite mindre än vad jag först hade trott. Vid 5 somnade han i alla fall om. När vi gick upp vid 10.30 hade han lite feber, kanske därför han knäppade sig inatt.

Vi har i alla fall haft en asmysig morgon, med tända ljus och frulle i vardagsrummet. Tanken är nu att jag ska göra chokladkola. Emil ska ha lunch först.

PUSS




Mitt hjärta














Insnöade

I lördags var det födelsedagsfest hos Joel. I söndags var det julbord på Utö med Niklas familj. I måndags minns jag inte vad jag gjorde. På kvällen var det i alla fall halva Pearl Harbor som gällde. I tisdags skulle jag träffat Angelica, men hon hade massa plugg, sen skulle jag träffat Amanda, men hon hade ont i magen. Så jag och Hannah åkte in för att kolla julklappar. Jag köpte inte ett piss. Men Hannah hittade lite smått och gott. På kvällen blev det den andra halvan av Pearl Harbor. Min nya favvo film. Okej, en till film till min favvo lista. Idag har jag bunkrat upp med Emilmat+blöjor, har också hunnit baka lite julgodis och käkat på Borsalino med Emils farfar och farbror. Mysiga dagar har det varit.

Här uppe i vårat rum är det alltid mörkt. Vi har 2 fönster. 2 takfönster. Dom är täckta med snö. När man sitter i vårat rum tappar man tidsuppfattningen helt. Det känns nästan som att vi bor under marken. Därför håller jag mig på plan 1.

Nu ska jag hämta kameran så får ni se lite bilder.PUSS


Imorgon kväll

Pearl Harbor
01.46.05


Torsdag på donken

Drog hemifrån vid tolv snåret. Mötte upp Hannah vid t-centralen och traskade iväg till donken vid Regeringsgatan. Efter ca 30 min kom Amanda och joinade oss. Vi snackade massa skit, jag käkade en Happy meal och Amanda tog en Chicken Burger(McChicken Jr). Jessla traskade in, visade upp sitt CV/kontaktannons och köpte en cheese. Sen drog hon i väg och letade jobb. Några gamla klassm8s gick förbi och sa hej. Emil vaknade och chillade lite med oss. Sen kom Emma och Tove. Dom joinade oss efter en fram-och-tillbaka tur i stan och en äcklig donut på Sergel. Nämnde jag att vi satt där mellan 12.30 och 17.15? Donken är bra härligt ställe att hänga på. The place to be.

Sen var det i alla fall dags att åka hem, Emil var hungrig. Bestämde stan med Emma imorgon också. Kom hem till klyftisar och körv. Slank ner fint i magen det. Gott var det också. Nu har vi tittat på Along Came Polly. Skit film. Emil sover för natten. Vi är glada. Vi ska nog också sova. Vi är trötta.



Tackar alla medverkande för en super härlig häng dag på donken dag. PUSS


Emil atm






Nu ska vi försöka få Emil att somna. Godnatt!


Långa nätter var det

Emil vaknade. Igen. Vilket innebär att vi är uppe till typ ett inatt. Igen. Vi försöker förklara för Emil att det här funkar inte. Emil lyssnar inte på oss. Han vill leka. Busa. Jävlas(?). Så nu har vi baddat flytande alvedon på de små piggarna i Emil mun. Verkar som att det kanske har hjälpt, lite i alla fall. Vi har också gett Emil mat. Men han vill inte sova. Han ligger här mellan oss. Han vill banka på min dator. Igen. Han lyckas trycka caps hela tiden. det tog lång tid att skriva detta inlägg. Nu försöker Emil stänga av datorn.



Såhär glad var Emil förut idag.
Men inte nu. PUSS


Höstseg

Nätterna är långa, dagarna är mörka. Emil får tänder. Därav långa nätter. Igår var vi på super härlig dejt med Hannah + konsert med sjukt duktig syster Lisa. Imorgon blir det dejt med Amanda(och Hannah?), can't wait. Jag vill ha söndag. Med julmarknad och julbord i skärgården. Idag har Emil och jag myst. Jätte mycket. Promenerat, ätit lunch, busat massor och myst. Emil har också pajjat min "p" tangent på datorn. Den är sticker upp och är brutalt seg. Men den funkar.





Vi fick med lite bus på film. Emil är härlig.
Vi hälsar till Mike och familjen Hedqvist som nu är i Thailand för att sedan ta sig vidare till Nya Zeeland. Avis? En aning. Mike blir borta i 4 månader. Så Frida, hör av dig om du vill fika!


You know why!

Nu har vi tittat på What happens in Vegas. Underbar film. Popcorn blev det också. Härlig kväll helt enkelt. Emil sover fortfarande. Skönt. Nu ska vi också krypa ner.

PUSS

Sunday night live

Designen är najs. Fortfarande. Idag har jag och Emil varit med mamma(mormor) i Skärholmen. Skulle byta en tröja till en mindre storlek men den är tydligen slut överallt. Damn it. Vet inte riktigt hur jag ska göra då. Hittade i alla fall en annan tröja/linne/tunika på Topshop. Ska dra med mig Niklas in till stan imorgon och titta på den igen. Kan inte riktigt bestäma mig för om den är värd 449 kr..

Emil sover och vi ska typ glo på film. Väldigt givande inlägg, right?
PUSS


Najs!

Vi tackar Makkan för den schnygga designen!


Fläskis

Jag har städat undan efter Emil bajsfest. Nu ligger han är ren och fin endast iklädd blöja. Niklas är och tränar. Ikväll är det middag hos mamma som gäller. Efter det ska jag och Emil hem till Lollo på Thanksgiving/Julbord. Majsigt. Jag längtar efter min nya design. Den är inte riktigt klar än. Har en känsla av att den dyker upp imorgon.

Igår blev det inte som jag hade tänkt mig. Skulle ju möta upp Julia i Sickla. Stannade hemma. Emil dök ner från sängen. Han testade sina vingar. Tyvär funkade dom inte och nu har Emil fläskläpp. Syns inte så mycket längre men igår såg det ut som att han snusade. Våran lilla fighter.  

Emil ska sova. PUSS


Varning, inlägget innehåller massa bajs

Ibalnd är det som att blöjan inte räcker till. Det väller över. Dom senaste månaderna har det inte hänt lika ofta. Kan bero på att Emil har nya blöjor, alltså en annan sort. Pampers Active Fit. Vi älskar dessa blöjor då det väldigt väldigt sällan läcker. Men ibland händer det. När det händer brukar vi faktiskt klara oss från bajsfesten. Vi brukar inte bli kladdiga. Idag var inte en sån dag. Idag vällde det över "rygg kanten", Emil satt ner och bajsade, idag syntes det inte att Emil hade bajsfest eftersom han hade en mörk pepparkaks pyjjah på sig. Idag när jag bytte fick jag ta del av bajsfesten.





Gårdagens (Emil) middag: Kyckling, ris och morot.


Blä morgon

Niklas ställde klockan igår. 07.00. Städarn skulle komma senast 07.30. Niklas och jag är snoozers. Snooza är våran grej. Det är det vi gör på moronarna. Jag sa det till honom igår kväll. Jag sa: Ställ klockan på 06.45 så gör det inget om vi snoozar. Men han gjorde inte det. Vad hände imorse? Jo, klockan ringer. Vi snoozar. 2 ggr. Klockan 07.20 flyger vi upp ur sängen, bokstavligen. Plockar fort undan alla grejar, upp på sängen. Går ner, byter på Emil och tar vår plats i soffan. Klockan blir 07.35 och vi inser att städarn har bestämt sig för att inte komma. Jag håller för tillfället på att dö. Så jävla dålig morgon. Förlåt. Kvällen var ju inte så rolig den heller. Somna vid 00.30(?). Jag är så sjukt trött. Jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.

Nu har Emil käkat lunch. Jag försöker få tag på Julia, vill veta när vi ska till Sickla. Hon svarar inte. Jag ska dammsuga och damma uppe hos oss. Idiot städare. Jag är aptrött. Jag vill helst sova. Men det funkar inte.

P.s Förhoppningsvis dyker det upp en ny design här i helgen. PUSS



Mina hjärtan. Jag älskar er.


Lilla hjärtat

Emil är jobbig. Vägrar sova. Drar i kläder. Slår på datorn. Gnäller. Skriker. Och är en "vanlig" uppmärksamhets sökande bebis. Jobbigt. Så jag får bara skriva lite kort om dagen. Emil bestämer.

Åkte till Niklas skola. Fikade med klassen. Träffade lilla trollungen Agnes. Emil försökte dra henne i håret. Dumma Emil. Amanda kom ner. Vi tog hissen upp till caféterian. Chillade där. Snackade med lite folk. Hannah kom. Klämde på Emil. Hannah och Amanda hade hemlisar för mig. Sedan hade dom lektion. Så emil och jag hittade andra att hänga med. Hockeykillarna. Emil var charmig. Niklas kom. Vi åkte till Skanstull. Niklas drog och tränade. Jag gick i ringen. Hittade en tröja. Gick hem. La mig i soffan och typ sov. Lagade mat. Åt. Med Niklas. Sen drog Niklas iväg på hockey. Emil och jag satte oss i soffan och myste. Vi lekte lite. Emil lekte med farmor. Niklas kom hem. Och nu är Emil jobbig.

Imorgin ska vi upp tidigt. Städning. Äntligen. Hela huset är som en damm hög. Just nu vill jag bara krypa ner i sängen och mysa med Niklas. Men Emil bestämer.

Ska ta hand om Emil som ligger och sparkar mig på revbenen. Som han gjorde i magen. Men nu är han starkare. Det gör ont.

PUSSHEJ
(tack för idag alla medverkande)


SOV EMIL

Emil ligger och leker med en sladd. Fast han inte får. Fast jag säger NEJ och AJJA. Fast jag lyfter bort honom flera meter så krälar han dit igen. Jävla busunge. Han vill inte sova heller. Vilket han borde. Han måste ju vara utvilad när vi kommer till Niklas skola. Det tycker tydligen inte Emil.

Han låter iofs skit trött. Ska se om jag kanske lyckas..

BÄST

Min och Emils nya favvo låt. Awesome!

 


Design, shopping och fika i skolan

Jag är trött på min såkallade blogg design. Knappt värd att kalla blogg design. Jag vill ha ngt nytt. Något fint, men stilrent. Personligt. Men stilrent. Jag suger på html skit. Kan inte ett piss i stort sett. Så jag leter runt i cybervärlden. Jag letar efter någon snäll själ som vill hjälpa mig. Har hittat en design jag gillar. Väldigt mycket. Jasmines design. Som Michaela har gjort. Så vill jag väldigt gärna ha. Väldigt väldigt gärna.

Jag har shoppat idag. Till mig och Emil. Niklas skulle fått strumpor. Men dom var slut. Emil fick en skjorta och jag fick tre tröjor. Och strumpor. 250 kr rabatt. Ett(fyra) riktiga kap. Hittar tyvärr inte plaggen på H&M.se och batterierna till kameran är fortfarande döda. Men det är fint. Lägger upp bilder så fort kameran är igång igen.

Imorgon är det besök i Niklas skola. Vi ska tydligen fika(?). Niklas lärare, Lisa, som fick barn ca 1 månad efter mig kommer också med sin lilla skrutt. Agnes. Niklas lärare Emma, som vikarierar för Lisa, ska ha barn inom kort så imorgon är hennes sista dag. Det blir som en liten mamma träff nästan. Med Niklas lärare. Och klass. Förhoppningsvis är Emil på topp humör. Och bajsar hemma, innan vi åker till skolan.




Nattugglor

Emil är vaken. Vi är vakna. Vi vill sova. Emil vill inte sova.

Tröjan jag köpte var riktigt osmickrande när jag prövade den. Det blir att lämna tillbaka den imorgon. Jag snodde en ring från Gina idag. Det är så man får leva som ungt päron. Det var inte med flit. Inte någonstans. Som mamma är man tankspridd. Sånt händer. Jag lurade på Amanda Jelly Belly Beans. Nu kan hon inte sluta äta dom. Snäll jag är. På väg hem träffade vi Ahlberg och Amandas klasskompis. Trevligt hade vi det idag, jag och Amanda. Mycket trevligt!

Imorgon är det plugg, städ och Globen som gäller. På torsdag ska jag till Niklas skola och säga hej.

Nu vill jag sova. Väldigt gärna.



Stinky Emil



Knäpp Emil



Söt Emil



Sov Emil


RSS 2.0



Desgin by Marcus Lagerberg
(den allsmäktige bazzaren)