22 juli

Emil har redan blivit 2 månader(+ 4 dagar). Ikväll drar vi ut till Emmas land eftersom hon fyller 17 barre imorgon. Emil följer självklart med. Funderar bara på hur jag ska få med mig allt. Jag menar det skulle ju vara najs att ha med babysittern... Men vi ska åka buss ut. Så vi får se hur det blir med det.

Vi har varit på BVC för 2 månaders kontroll och killen gick igenom utan anmärkningar. Så nu är han besiktad och klar. Niklas började träna idag igen och som sagt så drar vi iväg.



Han kan han, våran lilla kille.

Powernap

Mina grabbar tar varsin powernap. Emil i vaggan och Niklas i sängen. Söta är dom båda två.

Krämen. Biotherm - Biovergetures. 150 ml. 315 spänn. Förhoppningsvis är den prisvärd. Finns på Kicks och Åhléns.

Emil är värsta charmtrollet. Om ni inte tror mig så ska jag visa er. Följande bilder är tagna idag. Anledningen till den bruna och rosa babysittern är att den är ärvd av en liten Fanny.



Mammas älskling
Annie

Bubbel prinsen



Kolla vad han kan! Det är vår kille det, bubbel prinsen.

HEJ

Imorgon kommer Niklas hem. Han har varit på Gotland med Manne och Gurra sen i tisdags. Emil och jag längtar brutalt mycket efter honom. Så imorgon kommer han äntligen hem. Förhoppningsvis så ligger han brevid mig och Emil när vi vaknar.

Jag har köpt en kräm. En kräm som sägs reducera bristningar. Ja, bristningar får man när man varit gravid. Mer eller mindre. För min del mindre. Men även om det är mindra så vill jag att dom ska bli ännu mindre. Så där kommer krämen in i bilden. Nej, ni får inga före och efter bilder. Dessa kommer jag att ta men hålla för mig själv. Tills vidare i alla fall.

Anyway. Vi mår i alla fall bra, för alla er som undrar. Emil äter och växer. Skrattar och charmar. Sprattlar och sover. Jag då? Jo, saknar att vara blond och skulle mer än gärna åka utomlands, annars rullar allt på. Kliar lite i ögonen ibland, kan bero på pollen/gräs.

Nu ska jag krypa ner under täcket och gosa lite med en slagen hjälte. Min lilla Superbaby. Det är sant. Han har till och med en body som bekräftar detta. Önskar jag kunda lägga upp en bild på våran lilla superbaby, men jag har fortfarande inte hittat sladden till mobilen. Ska försöka mig på att mobilblogga. Så håll tummarna.

Annie

Blejma vädret

Ja, det är vädrets fel att jag är så sjukt dålig på att uppdatera. Nu är det lite sämre så då får jag inte skuldkänslor av att sitta här.
Niklas drog precis iväg för att spela tennis med nåra klasskompisar, jag har slängt i mig lite frulle och Emil sitter i sin babysitter och har ett utav dagens många trningspass. Flirtar lite gör han också. Skoja. Nu har han dragit till med bajsfejset, han sitter helt still. Okej, det var falskt alarm. Nu är han igång igen, med små ljud och massa leenden.

Jag ska väl göra mig iordning, idag ska jag först till stan med pappa (morfar). Glida runt lite där. Runt sex tiden är jag bjuden på middag. Av Niklas. Han ska laga mat åt mig eftersom att jag och Emil drar iväg till Emmas landställe imorgon och han drar till Gotland på tisdag och kommer inte hem förns nästa söndag. Det blir en hel vecka utan varandra. Det ska väl gå bra.



Här har vi den lilla tjockisen. Min lilla tjockis.

RSS 2.0



Desgin by Marcus Lagerberg
(den allsmäktige bazzaren)