Niklas

Jag måste bara ge massor av beröm till världens bästa pojkvän. Trots att det är mycket att göra så håller han ut.
Han är verkligen någon att avundas och se upp till.

Du är bäst Niklas. Jag älskar dig!
Annie

Yey

Imorgon blir jag brunett. Ingen återvändo. Lite pirrigt är det då jag älskar att vara blond. Fast eftersom jag har varit brunett så vet jag att jag passar i det. Så det är cool liksom.

På fredag ska jag till barnmorskan igen. Tror att det är blodprover som ska tas igen.. *ryser*. Jag hatar nålar. Det sticks och det svider. Sen blir det blåmärken. Jag fick liksom blåmärke på min fingertopp efter stick i fingret grejen. Stackars lilla mig.

Later, Annie

Tisdag

Jag har varken haft ork eller tid att skriva i bloggen. Och jag ber om ursäkt för det.

Men nu är jag tillbaka. Våren verkar ha kommit. Lär väl gå och gömma sig snart igen. Gäller att njuta så länge den håller sig här. Snart blir det en promenad till Globen för att gå till Maria Nila och diskutera möjligheter för mitt hår. Ja, ja ska till frissan igen. Det blev inte bättre efter andra gången. Så nu ska jag gå till ett proffs och bli brunett. Lär inte hända idag men det ska i alla fall diskuteras. Hon ska känna och klämma på mitt hår och ha sig. Skulle helst vela få håret färgat nu, på stört. Om jag har tur kanske det blir någon förmiddag i veckan. Annars hoppas jag på helgen.

Mamma anser att det måste fixas så fort som möjligt. För när lillen väl kommit lär jag inte ha tid att sitta hos frissan i timmar. Jag instämmer.

Är så extremt avis på alla mammor just nu. Jag vill också ta lång promenader med barnvagnen..

Anyway, nu ska sminket på.
Later, Annie

Frissan, idag igen

Efter att ha spenderat över 3 timmar hos frissan igår fick vi ge upp. Ska dit idag igen, vid tolv.
Vi började med att slinga utväxten. Precis så som jag ville. När jag suttit med färgen i över 1 timme tvättade hon ur den och la i blekning istället, eftersom färgen inte hade någon effekt. Alltså blekte hon hela utväxten. Fick sitta med det i ytterliggare en timme. Så nu är det gult i botten. Plus att hon har missat nåra ställen. Inte nog med det. Mitt hår känns jätte kort. Tror hon tog en decimeter. Jag känner mig naken. Idag ska jag dit igen. Det ska blekas lite till. Sen ska det i en askblondfärg för att reducera det gula. Jag tycker så synd om mitt hår..

Later, Annie

Nehe

Han vaknade nu. Och han hickar som vanligt. Vilket betyder att han "studdsar" på min kissblåsa. Så jag måste kissa. Igen.

Later, Annie

Snart dags

Om en timme ska jag ta bussen ner till frissan. Äntligen. Tror att jag har bestämt mig för att slinga utväxten. Jag gillar trots allt att vara blond. Får väl ta en diskussion med Alexandra när jag väl kommer dit. Se om hon kanske har nåra förslag på vad som faktiskt kan göras. Men det får bara vara något som jag går med på. Alla gånger man gått från frissan med ett fejk smajl på läpparna för att sedan bete sig som att jorden gått under.

Känner att min livmoder tränar för fullt. Magen är stenhård till och från. Och lill killen bara sover. Han lär väl vakna till liv när det är meningen att jag ska sitta still i frisörstolen.


En blond och stencool Annie i Tyskland i sommras.


Nu ska sminket på. Kläder kan ju också vara ett plus.
Later, Annie

Tidig morgon

Gick upp vid sju imorse trots att jag är hemma idag. Lika bra att vänja sig eftersom det lär bli många tidiga mornar när lill chippen väl anlänt. Natten var i alla fall guld. Vaknade av att älsklings Niklas hade krypit sig in i min famn. Han såg så pluttig ut, min älskling. Så det gjorde inget att jag drömmde konstiga drömmar.

Nu sitter jag och bara väntar på att klockan ska bli två då jag äntligen ska till frissan. Är så trött på att behöva dra på mig mössa så fort jag ska gå ut. Hur det blir ikväll har jag ingen aning om. Ska väl höra med tjejerna och se vad de har för planer. Eller så kanske det blir en hemma mys kväll, tror att det är planerad övernattning hos Emma imorgon nämligen.

Aja, nu ska jag återgå till pluggandet.
Later, Annie

Vagn montering

Vagnen är nu färdig monterad jag kan knappt bärja mig tills jag får köpa massa gulliga tillbehör som filtar och leksaker. Senare kanske det blir en tripp ner till Tumba Centrum. Lisa (syster) skulle tydligen till frissan, mamma också. Så jag skulle förhoppningsvis få en tid imorgon. Frågan är bara vad som ska göras med håret. Kapas ska det i alla fall. En rejäl bit. Snyft. Hatar att klippa mig. Älskar att ha lågnt hår. Men nu är det så sjukt sönder blonderat. Har dessutom en utväxt på dryga 8 cm. Den ser istort sett svart ut jämfört med resten som är platina blondt. Så antingen kommer det bli en skonsam slingning i ljusare nyans på utväxten eller, om det går, så färgar jag allt brunt. Trots att jag inte vill.. Min naturliga hårfärg är väl cendré. Eller det ser mer råttfärgat ut nu eftersom det inte är solblekt eller ngnting.



Såhär vill jag att mitt hår ska se ut. Mer åt det naturliga hållet.  Fast det känns som att jag kan fortsätta drömma..
Nu ska jag vara hygglig mot mamma som bad mig hänga tvätt.
Later, Annie

Juste

Middagen är avklarad. Det blev stekt potatis och kött. Stefan är på väg till Ica. Jag får snart mina apelsiner. Yey!

Juste, för ngn dag sedan fick jag en liten present av mina kusiner och min moster. Två nappar och en nappflaska från Lundmyr Of Sweden. De flesta vet nog hur grejerna ser ut men jag lägger upp bilder i alla fall.

Fast på de jag fick står det sötnos på.
Älskar Lundmyrs grejer. Verkligen älskar.

Nu börjar Grey's Anatomy. Later, Annie

Sliten

Känner mig sliten fast jag inte gjort speciellt mycket idag. Det blev en promenad ner till Ica för att köpa lite frukt sen har det blivit en del plugg också. Haft lite ont i magen, blivit orolig över lill killen men sedan insett att jag bara behövde mer mat. Snart är det mat igen, den här gången är det middag. Är galet sugen på apelsin. Har redan käkat upp de jag köpte tidigare idag. Får flörta lite med Stefan och se om han kanske kan ta en tripp till Ica och köpa lite, ingen lust att ta en promenad i mörkret. 

Saknar Niklas gör jag också. Jätte mycket. Skulle verkligen behöva honom. Vet att han kanske behöver mig lite mer just nu också därför får jag väl be om ursäkt över att jag inte är där, hemma hos honom. Men det är lite komplicerat. Inget jag vill gå in på här i bloggen. 

Det är sjukt hur man kan älska någon så mycket, så som jag älskar Niklas.
Det är också sjukt hur man kan älska någon så mycket, som man aldrig träffat.
Lill chippen i magen är älskad, och efterlängtad.
"Vi älskar dig Emil, va snäll mot mamma nu", som Niklas så gulligt brukar säga till magen innan det är dags att sova.

Nu är det middag. Kanske skriver igen senare.
Hoppas fortfarande att Niklas ska ändra sig och komma hit och sova..
Har en känsla av att jag kommer få fortsätta hoppas. Med full förstelse.
Later, Annie

Hemma, idag igen

Det blev inte så mycket uppdatering igår kväll. Det var föräldrakurs och pappa fyllde ju år.
Föräldrakursen var väl helt ok. Hade nog klarat oss utan den, det mesta var saker man redan visste. Fast det var ganska skönt att få en uppdatering på det. Efter det var det varmkorv och tårta hemma hos pappa. Massor med folk i hans lilla etta på 43 kvm. Men det var mysigt. Sen åkte jag med mamma hem. Saknade Niklas inatt. Jätte mycket. Får se om jag kanske kan övertala honom om att sova här med mig inatt..

Just, kan berätta lite kort om vårat vagn "äventyr".
Som ni redan vet så köpte vi en vagn i söndags. Den kostade 3 995 spänn, helt ok för en ny vagn. I måndags fick jag ett mail från Babyland om att dom har fynd rea 25/3-28/3. Kollade lite i "katalogen" man fick med och upptäckte att de har våran vagn, för 2 495 spänn! Slängde mig på telefonen och ringde upp mamma för att berätta vad jag nyss blivit medveten om. Det är hela 1 500 kronor billigare än den vi redan har köpt. Så mamma och Stefan(mammas man) åkte och lämnade tillbaka vagnen igår, utan problem, och idag var mamma på Babyland, när dom öppnade för att vara säker på att vagnen inte skulle ta slut. Och tur var väl det, hon ringde och rapporterade efteråt. Det hade varit hur mycket folk som helst. Och hon hade dessutom fått med sig ett litet parasoll och ett myg(g?)nät.

Jag vill åka dit i eftermiddag igen.. Kanske blir en tripp på fredag då både jag och mamma slutar tidigt.

Nu ska jag ägna mig åt annat. Lär uppdatera snart igen.
Later, Annie

Lunch

Dags att se efter om det finns något att äta i huset. Efter det ska jag nog vara snäll och dammsuga. Sen bär det av ner till bibblan. Vet dock inte vad jag ska låna föra bok. Funderar på att låna P.S I love you eller ngt. Kanske en tjejbok man han får stå ut för den är såå bra.

Lillen i magen är igång igen. Idag är han snäll, han har verkan slagit på kissblåsan eller sparkat mig på magsäcken. Good boy!

Nej, lunch var det va?
Annie

Grattis pappa!

Som ni redan vet så fyller min pappa 50 barre idag. Grattis! Han blir gubbe, fast ibland tror man att han är typ 13..
Imorse var jag på SÖS hos kuratorn och pratade av mig lite. Kändes skönt. Efter det blev det en tripp till Ringen, hittade en liten plojgrej till pappa. "Den gyllne dassboken". Tänkte att han kan behöva en ny. Det blev självklart en sväng in på H&M och Lindex också. H&M hade tyvär inte fått in speciellt mycket nytt, tror att jag har gått igenom deras baby kollektion minst 20 ggr nu. Lindex däremot. I'm in love.



Hur söt kommer inte lill chippen vara i det här i slutet av sommaren?

Snart ska jag ta mig tid att kila ner till Bibloteket och låna en bok åt Niklas. Ska först se om jag har något hemma, kanske ska ringa mamma och kolla också.

Later, Annie

Ändrade planer

Det blev varken CSI eller Tonårsliv idag. Istället blev det genomgång av de olika tidsepokerna i Sveriges Historia. Lill chippen har tyvär inte vart till stor hjälp eftersom han har spenderat tiden till att ge mig sura uppstötningar och en lätt halsbränna. Taskigt värre. Nu är det dags att krypa ner under täcket. Gud vad jag längtar efter att få  lägga mig ner. Förhoppningsvis så slutar Emil att tracka min magsäck så att jag kan få lite sömn. Ska be honom snällt att låta min magsäck vara ifred. Om han fortsätter får man väl säga till på skarpen att mammas magsäck inte är någon jävla fotboll.

Imorgon är det den andra delen av föräldrakursen. Tyvär så har Niklas prov så han kommer inte hinna till början av kursen men han skulle skynda sig så mycket som möjligt, så jag får anteckna flitigt och ha en kort genomgång med honom när han anländer.
Efter föräldrakursen väntar middag(?) och fika hos pappa. Han fyller 50 och jag har inte köpt ngn present eftersom jag är pank. Det känns sådär lagom snällt. Man fyller ju bara 50 en gång. Får fixa det senare i veckan. Kanske bjuda på middag eller ngt. Eller så räcker det med att han blir morfar i maj. Tycker att det är ganska bra 50 års present.

Men nu ska gaddarna borstas, lill killen i magen ska lugnas ner och jag ska få krypa ner undertäcket och pussa på världens bästa älskling.



Den här snutten vill jag så gärna köpa till lillen.
Får väl vänta tills jag har pengar igen eller så får man hopaps att någon snäll själ till släkting eller vän köper den.



God natt, Annie


Svårt val

Nu ligger vi i sängen som två datanördar. Klockan 21.00 börjar CSI på femman. Säsongs premiär. Det jobbiga är att 21.30 börjar Tonårsliv på SVT vilket jag gärna vill se. Vet inte riktigt hur jag ska göra. Kan iofs kolla när det är repris på Tonårliv..

Nu ska jag hjälpa Niklas att plugga, Historia var det..

Later, Annie

Förlossnings berättelser

Nu tror jag att jag har läst minst 10 olika förlossnings berättelser. Jag är fullt medveten om vad som kan ske. Och jag trodde aldrig jag skulle säga det här men jag känner mig redo och, tro det eller ej, peppad. Jag och smärta har aldrig varit en bra kombination. Men smärta har aldrig resulterat i något gott förut. Jag har Niklas och jag vet att han kommer stötta mig på alla sätt och vis. "Tänk framtid, som i hockey". Precis så ska jag göra. Jag ska ta min förlossning som en hockey match med ett jävligt gott slut. Typ.

Som jag sa tidigare. Idag har jag och Niklas varit tillsammans i 3 år och 6 månader. Åh. Det pirrar i hela kroppen av tanken. Snart kommer han hem, min älskling. Jag längtar. Jag längtar efter att få höra honom säga "Hej Bullie" precis sådär som bara han kan. Jag längtar efter att få en kyss och en klapp på magen.

Han säger att han inte har några tårar kvar. Jag tänker "Vänta du bara..". Tårar behöver inte betyda sorg. Tårar kan betyda lycka. Jag är helt säker på att vi båda kommer gråta floder när vi får träffa våran lilla Emil. När han för första gången greppar tag i våra fingrar. När han somnar i vår famn. När han ler första gången. När han skrattar första gången. När han lär sig hålla upp huvudet. När han lär sig sitta och sen gå. Vänta bara tills han säger mamma och pappa första gången. Tårarna kommer aldrig ta slut, och tillsammans kommer vi se till att det är tårar av lycka som faller ner för våra kinder.



Snart kommer han hem. Snart snart snart.
Later, Annie

23 mars

Precis. Det är den 23 mars idag. Vilket betyder att Niklas och jag har varit tillsammans i 3 år och 6 månader. Och om bara en och en halv månad blir vi päron. Hel sjukt hur mycket man kan längta efter någon man aldrig träffat. Niklas längtar också.

Oj, nu ska jag upp och fika med Niklas farmor och farfar, lillebror, pappa och sambo.

Updaterar soon.
Later, Annie


Vecka 34

Ny vecka. Inge vidare uppdatering igår. Kan dra dagen lite kort.

Åkte med systrar, bror och mamma till Hågelbyparken för att ta lite syskon bilder till pappas 50 års dag. Sedan åkte jag och mamma till Barnens Hus i Nacka för att köpa barnvagnen, det blev också en Tommee Tippee nappflaska. Meningen var att vi sen skulle hinna till Babyland i Kungens Kurva eftersom dom inte hade nåra blåa filter på Barnens Hus, men de hade redan hunnit stänga. Mamma fick en snilleblixt så det blev en tur på Ikea istället. Det som fick följa med hem var: 3 filtar (en vit, en blå och en röd), tvättlappar, en mobil att ha ovanför vaggan eller skötbordet, två blåa söta förvarings påsar, massa galjar och en skötbädd. Tyvärr ligger allt hemma hos mamma så jag har ingen möjligthet att fota grejerna men jag kan ju kika in på Ikeas hemsida och se om jag hitter grejerna där.


Klicka på biderna för att få de större.

Idag så går jag alltså in i vecka 34, eller jag har passerat vecka 34 och går in i vecka 35. Men jag vill inte fusk räkna. Trots att vi längtar så extremt mycket efter lill killen.

Nu ska jag ta en dusch, såg att det är dags att raka benen.
Later, Annie

Ojojoj

Vi håller på att möblera om. Eller just nu är det bara jag. Niklas är ute och övningskör med sin mamma och jag fick ta hand om det sista som skulle göras här hemma. Problemet är bara att det får inte plats. Jag har en tendens att föreställa mig rum större in my mind än vad de är i verkligheten. Så nu sitter jag här och har tröttnat. Sängen står rätt så att vaggan(och sen spjälsäng) får plats brevid. Men allt annat känns bara fel. Eller det skulle kännas rätt om rummet var större. Inte nog med det så öppnas dörren inåt. Det gör att rummet känns ännu mindre. Ååh. Plus att det ser ut som ett bombnedslag, vi har så mycket prylar.

Funderar på om vi ska strunta i en fotölj. Just nu har vi två. Men det får fan inte plats. I sånna fall så kommer dom få stå ganska långt ifrån varandra och det ser bara punchigt ut. Eller? Varför ville jag göra det här idag? Varför? Var jag tvungen? Niklas ville vänta med att möblera om. Nu inser jag att jag också ville det. Fast det känns ju endå som att vi måste göra det nu. Om ca 6 veckor är vi tre personer som ska bo här ibland. Och jag vill ju att det ska vara så fint och bra som möjligt för lillen och för oss..

Kan väl erkänna att jag kanske borde sakta ner lite. Allt behöver inte fixas nu nu nu. Det kan vänta lite. Det kanske dröjer längre innan bebisen kommer. Fast jag vill att han ska komma nu. Utan allt det där onda. Slippa gå upp ännu mer i vikt och känna sig som en fet jävla val hela tiden som inte orkar göra ett piss. Jag vill bara vakna en morgon och hitta min lilla kille i vaggan. Om det endå vore så enkelt.

Aja, ska väl återgå till om möblerandet. Meningen är, dessutom, att jag ska vara hemma hos pappa halv sju för att käka middag innan bion. Och här sitter jag i Niklas mjukisar och hood tröja..


Fyra "klassiska" bilder på mig och Niklas. Om jag inte minns fel är bilderna från 06-07.
Tur att jag har honom. Världens bästa blivande pappa.



Later, Annie


Tillbaka

Får väl be om ursäkt för att jag inte uppdaterade igår. Men jag hade helt enkelt inte tid.

Spenderade eftermiddagen med att fixa ballonger och tårtor. Sedan var vi i lokalen hela kvällen. Det dök upp folk från både höger och vänster. Det visade sig att  2 av tjejerna som var där går i Niklas parallell klass. Världen är mindre än vad man tror. Vid halv tolv tiden blev jag alldeles för trött för att stanna. Så då bar det av hem till Niklas där han, Gurra och Fanny chillade framför tv:n. Äntligen så fick jag livstecken från magen också. Lill chippen hade varit stilla i stort sett hela dagen. Fast det var inga snälla sparkar, de gjorde riktigt ont.
Tror inte jag har varit uppe så sent på flera månader. Vi kom i säng vid halv fyra, en timme efter att Gurra och Fanny hade gått. Snacka om att jag var trött.

Så nu har vi precis käkat frulle. Ikväll blir det bio med tjejerna och efter det får vi se. Förhoppningsvis mys med Niklas.

Later, Annie

Så var det kväll

Dagen har flytit på bra. Hos barnmorskan gick det galant, lite låga värden så jag ska försöka trycka i mig lite extra järn. Efter besöket där bar det av till Sickla för att möta upp my dear friend Julle. Vi snackade om lite allt möjligt, jag tjackade en blus på Vila och sen mötte vi upp pappa och syster (Liv) för att kika lite på invigningen av nya Sickla Galleria. Full packat med folk så vi rörde oss mot bilen istället för att trängas där.

Såg btw Laila Bagge, hennes son och Niclas Wahlgren vid invigningen. Gölligt värre. Nu fick Julle chansen att pricka av ännu nåra kändisar på sin "Kändisar jag sett" lista. Good for you!

Sen blev det Thai mat. Pappa hade ingen ork att laga mat så det blev kyckling i jordnötssås och ris. Riktigt gott, det var ett tag sedan jag käkade Thai.

Om en stund kommer Niklas och hans pappa och plockar upp mig. Dom är just nu på hovet och kollar hockey. Är nästan lite avis. Nästan.

Later, Annie

Godmorgon

Tänkte passa på att slänga in lite info om bebisens utveckling v.33.

Barnet kan nu skilja på ljus och mörker och pupillerna kan vidga och dra ihop sig. Precis som en nyfödd bebis sover barnet mestadels av tiden. Barnets lungor är nästan helt färdigutvecklade och deras alveoler är täckta med surfactant som ska hjälpa barnet att andas när det är fött. Det samlar på sig fett som värmer och skyddar och barnet ökar en hel del i vikt under graviditetens sista veckor. Nu ligger det oftast i rätt ställning inför födseln, det vill säga med huvudet nedåt.

Förutom att gråta så kan nu bebisen göra allt som en nyfödd 40 veckors bebis kan. Det börjar bli trångt om utrymme inne i livemodern, men bebisen kan fortfarande sparka och röra sig.
Om bebisen föds denna veckan så är lungorna sannolikt starka nog att fungera utan hjälp, men den kan ändå behöva vård av specialisttränade läkare och sköterskor.

Längd: ca 43 cm, vikt: ca 2,2 kg

Ni som kan räkna har förstått att jag nu är v.33+4.
Later, Annie


Godnatt

Föräldrakursen var väl inte sådär jätte givande. Det mesta kändes redan glasklart och hon som höll i föreläsningen var inge vidare. Fast att gå igenom det man redan vet skadar nog inte. Hellre för mycket information än för lite.
Sen var ju alla andra par 30+ så man kände sig som en liten skitunge. Antar att det var det dom tyckte också. Men 2 hell med dom.

For your information så blev det middag hemma hos pappa idag, det serverades tacos och jag åt som en häst.

Nu ska vi sova.
Imorgon väntar besök hos barnmorskan, invigning i Sickla Galleria och förhoppningsvis hem hämtning av vagn.
Kisses, Annie

Snart bär det iväg

Om ungefär 30 min ska jag sätta mig på bussen för att åka och möta upp Niklas för att sedan gå på Föräldrakursen. Den slutar vid sex och efter det blir det väl antagligen middag. Vet inte om det blir middag hemma hos pappa eller om det blir middag hemma hos Niklas. För väl ta den diskussionen när jag möter honom.

Lill killen i magen har varit igång, till och från, hela dagen. Känns skönt att man har sällis när man är hemma. Inte för att man får någon vidare respons när man ber om råd gällande klädval.. Ha ha ha..

Make-up time.
Later, Annie


Snart helg

Precis, det gäller att tänka positivt. Något man verkligen lärt sig nu på senaste tiden. Dock tror jag inte Niklas har fått ta så mycket del av det eftersom jag har en tendens att bli små grinign över riktiga skit saker. Men det är antagligen hormonerna som spökar. Försöker skärpa mig, ska försöka even more.

Men som sagt, snart är det helg. Jag längtar längtar längtar. Det blir övernattning med tjejkompisarna och antagligen några turer till stan. Behöver en hel del nya blusar/tröjor. Som ska kunnas använda sen när gravid kilona droppas. Good luck with that..

I eftermiddag är det Föräldrakurs. Känns egentligen lite wierd att behöva gå en kurs för att bli förälder. Tror knappast att man gjorde det på stenåldern. Jag menar, det mesta kommer väl naturligt? Fast både mamma och barnmorskan säger att det är nyttigt. Så why not?

Nu kallar duschen, sen ska jag försöka hitta något att ha på mig. Ett återkommande dilemma. Känner mig alltid så fet och det brukar sluta med att jag ringer Niklas och frågar om jag får låna något av honom. 

Kanske kan passa på att ta en magbild också? Who knows..
Så länge så får ni nöja er med en bild, från sommarn 08, på världens bästa mamma och jag. 


Later, Annie

Lägg dags

I alla fall för mig och Nicke, han den där lilla i magen verkar inte ha någon lust att sova. Han sprattlar omkring livligt där inne. Tur är väl det. Kanske inte för mig med tanke på att jag faktiskt ska försöka sova, men det hajar väl inte han.

Ikväll har det kollats på "Den rätte för Rosing" och sen har det badats. Riktigt mysigt måste jag säga. Eller ja, badet i alla fall, Rosings program är mest skrattretande.

Nu ska tänder borstas och sen ska sängen bestigas.

Sleep tight, Annie

Barnvagn

Vi har ju haft turen att ärva en hel del baby-grejer eftersom så många i släkten och bekanta som har små barn som inte behöver grejerna längre, och de tar vi emot med glädje!

Dock har det varit lite struligt när det kommer till barnvagn. Vi har lovats vagnar från både höger och vänster och sen har det visat sig att det redan är sålda eller liknande. Så i söndags så tog jag och mamma en tripp till Barnens Hus i Nacka för att kolla lite. Vi hittade en vagn. En duo vagn. Precis vad jag hade tänkt mig. Så vi reserverade den. Världens bästa mamma och pappa ska köpa den åt mig och Niklas. En Mini Adventure Duo vagn.



Så i den här kommer lilla Emil glida omkring. Har redan utlovat körlektioner till vännerna så att jag kan få vila ibland.
Later, Annie

En rak höger, kanske?

v.33+1

Fredag den 6 mars var det tillväxtkontroll, det vill säga ultraljud, och rutin besök på barnmorskemottagningen.
Lill chippen där inne i magen mådde prima och vägde ca 1800 g, vilket betyder att han idag borde väga runt 2200 g, om jag räknat rätt. I övrigt såg allt bra ut och man kunde se att han redan har lite fjun på huvudet. Våran lilla Emil.

Jaha, då var det dags igen. Han har börjar använda min kissblåsa som boxningsäck, vilket resulterar i att jag måste springa på toaletten var femte minut..

Later, Annie


Presentation

Hejhejhej *immiterar Anders Timell på Mixmegapol*

Tänkte att jag kanske ska börja med att presentera mig lite så att alla som klickar sig hit får någon sorts background, typ.

Mitt namn är Annie och jag är en tjej på 16, snart 17, jordsnurr....

Så hade jag kunnat börja men det känns lite väl Kamratposten-aktigt så vi tar det this way istället:

Annie var namnet, 16 år, fyller 17 barre i slutet av maj. Går första året på gymnasiet där jag läser sam/juridik. Päronen är i skilda sedan 12 år tillbaka och syskonskaran är ganska stor, och komplicerad. Så för att slippa gå in på detaljer kan jag säga att jag har två äldre bröder och två yngre systrar. Har en pojkvän sedan tre och ett halvt år tillbaka, Niklas.
Lever alltså ett helt vanligt tonårsliv, eller jag gjorde i alla fall...

I januari det här året fick vi reda på att jag var/är gravid. I vecka 26. Hade inga sympton what-so-ever så chocken går att jämföra med att någon drar undan mattan under fötterna på dig, eller att du går med ögonbindel ut för ett stup. Hade inga som helst planer på att skaffa barn innan jag var 25-30. Men vi har slutat falla nu, våra familjer och vänner agerade snabbt fallskärm och fångade upp oss som Superman. Det var bara att gilla läget och det lilla livet är beräknat att komma den 3 maj, och jag måste säga att jag längtar.

Så jag får väl säga välkomna och enjoy.
Här kommer ni kunna följa mig genom det lilla som är kvar av graviditeten och också efter.
Kisses so far, Annie


RSS 2.0



Desgin by Marcus Lagerberg
(den allsmäktige bazzaren)