Så snäll så

Det är jag det som bjuder på 1.23 min på en väldigt söt och glad Emil.


Tillbaka

Blev inte så mycket bloggish i helgen. Ingenting. Orkade inte. Nu är jag i alla fall tillbaka.

I fredags var jag ju i stan med mamma först. Vi var och fikade på Lisas prao plats och tog sedan en sväng vid Götgatsbacken. efter det promenerade vi hem till Enskede. Jag tittade in hemma och sa hej till Niklas som hade vaknat upp ur sin kortvariga feberkoma. Sen bar det av till stan igen. Mötte Julia och Emma och traskade runt lite. Köpte nada. (Julklappar till Emil) Käkade på Donken. Mötte Lollo på Wayeens och fikade där. Efter det var det middag hemma. tog 13 min att åka från t-centralen till gamla stan. Signal fel. Jobbig svensk kille som snackade brutal Rinkebysvenska. väl hemma var jag inte speciellt hungrig. Käkade upp det lilla Niklas inte orkade. Kvällen spenderades i alla fall hemma hos Emma framför Idol. Emil somnade inte förens 2. Jag somnade halv 3.

Lördag: jeans jakt med Niklas. Jag älskar Carlings personalen. Dom kommer ihåg oss. Dom är hur gulliga som helst. Älska. Niklas hittade jeans, tröja + kofta. Jag hittade mini matlådor till Emil. Denna kväll blev en hemma kväll eftersom jag var död efter Emils natt bravader. Godis hade vi i alla fall. Och film. Inside man. Asnajs.

Söndag:
Inte mycket hände. Hemma hala dagen. På kvällen kom Hannah hit. Niklas var iväg och spelade innebandy. Så vi köpte pizza, lekte med Emil och snackade massa skit. Majsigt värre var det i alla fall.

Idag har vi hunnit med mycket. Jag har gjort egna grönsakspuréer till Emil. Alltså fyllt hans mini matlådor. Sen har vi lekt en del och powerwalkat. När vi kom hem igen blev det ett bad och lite mer lek. Emil blev trött och somnade i min famn i soffan.

Nu ligger Emil på golvet och leker. Han låter lite trött. Ska nog kila ner och göra iordning en flaska och se om han kanske somnar.

Batterierna till kameran är slut. Ska se om jag hittar kabeln till mobilen.

Men vafan

Har haft en jätte mysig eftermiddag med Hannah! Emil fick en jätte fin mjukisdress av henne och en ny härlig Stinky pyjjah av mig. Jag fick lite små plock också, av H&M.

Imorgon ska jag ta kort på allting. Idag hittar jag nämligen inte kameran. Emil har väl gömt den någonstans. En annan sak vi ska göra imorgon är att möta upp mamma och fika hos Lisa. Sen ska vi, om vi hinner, ta en sväng till (va)Gina. Efter det ska vi möta upp the 3.


En sån här giraff är det Emil har. Den jag försökte föklara igår.


Damn it

Jag skulle ju träffa Lovisa & Elis idag. Det sket sig. Min naprapat ringde. Jag var sen. Så jag fick skynda dit. Jag måste skaffa en liten almanacka. Kanske ska önska mig en i julklapp. We'll see.

Nu ska jag börja röra på mig. Ska träffa Hannah om en liten stund. Later!

Soldat Emil

Igår när vi gick och la oss hittade jag en skallra under min kudde. Imorse när vi vaknade hittade Niklas mitt nya bankomatkort vid sina fötter. Kan tänka mig att ju äldre Emil blir desto mer leksaker och annat plock kommer vi att hitta på mer udda ställen. Charmigt.

Emil slocknade i min famn för att tag sedan. Nu ligger han i sin säng. Niklas är nere och gör sig iordning. Italienskan gick bra. Skönt att mamma är frisk. På fredag ska vi till stan och fika hos Lisa som praoar på ngt fik, sedan ska vi kika runt lite I guess. Imorgon ska jag första träffa Lovisa och Elis, efter det blir det en fika dejt med Hannah. Full rulle.

Emil imponerar oss. Tror att alla barn imponerar sina päron. Vad dom än gör. Men i alla fall, Emil imponerar oss. Idag när vi kom hem hoppade han för fullt i hoppgungan. Mamma bytte överfull bajsblöja, hoppgungan fick ta en liten bajssmäll. Efter det krälade han omkring på golvet. Han har inte riktigt kommit på det här med att krypa ordentligt men att kräla som en soldat är han awesome på. Det går fort fram. När Grey's var slut lekte vi med Emils nya giraff. En "lära-sitta-stå-leksak" som låter och har sig. Man kan stoppa in en boll i munnen på giraffen så åker bollen ner i en ramp som slingrar sig runt halsen på giraffen för att sedan komma ut på en av fötterna. Ska se om jag kanske kan ta bild på den imorgon. Anyway, Emil la bollen i rampen idag. 3 ggr i rad. För oss var det ingen tillfällighet. Emil han kan.













PUSS och godnatt


Snart helg fan

Två slagna hjältar ligger här brevid mig. Snart ska jag åka iväg på Italienskan och då måste jag tyvär väcka den ena hjälten. Håller just nu på att lägga över massa filmer och serier på Johannas hårddisk. Idag har Emil och jag städat. Damsugit, dammat, plockat undan och sånt.

Lägger upp lite bilder från dagen senare ikväll. Kanske blir en film också.
PÖSS


Bättre tider

Det är nu det. Bättre tider. Nu. Idag. Emil tog en tupplur i min famn och nu är allt på topp. Han härjar omkring på golvet. Krälar fram och tillbaka. Bankar med nappen i golvet. Bankar med händerna på väggen. Snackar. Pruttar med munnen. Pruttar med rumpan. Bajsar. Stoppar in nappen i munnen. Tar ut den. Bankar lite till. Ja, lite allt möjligt.

Nu ska det bytas blöja.


Gnäll

Emil är sjukt gnällig och just nu känns det som att jag inte kommer få ett piss gjort idag. Allt som hjälper mot Emils gnäll är att gå omkring med honom. Stackars min rygg. Hungrig är jag också.

Emil börjar förstå...

... hur det är man ska göra när man hoppar i hoppgungan





Suddig Emil

Helgen har varit sjukt mysig! Lördagen började med brunch. Emma, Julle och Lollo kom vid tolv. Det bjöds på bagels, scones, amerikanska pannkakor, bacon, äggröra, nutella, grädde, blåbärssylt, jordgubbssylt, skinka, ost, gurka, philadelphia, juice och mjölk. Tror det var allt. He he.

Efter det drog vi inte till winter jams. Meningen var att vi skulle titta på Axel och Truls men dom hade ingen lust att hoppa när vi kom så jag, Julle och Lollo drog in till stan. Efter det köpte vi lite pasta och åkte hem hit för att käka middag. Lite senare joinade Eric, Fribbe och Enblom oss för Dirty Dancing.

Igår tog vi en lång prommis med Johanna och käkade middag med Liv och pappa. Lisa kom förbi och sa hej. Niklas drog iväg och spelade innebandy och vi spelade lite Buzz. Emil också.









Över och ut!


Tok Emil

Det är svart ute. Emil sover. Jag ska passa på att tvätta håret. Emil är tydligen rädd för duschen så det blev bara en snabb dusch tidgare idag. Emil är knäpp.


Måndag 23

Powerwalk avklarad. Tro det eller ej Bullen. Nu ska det läsas lite Twilight, alltså pluggas. Återkommer senare med bilder och trams om helgen.

Empihjärtamami

PUSS


Bakkväll

Vi bakar och lyssnar på NRJ at the Club. Det blir bagels. Eller, Niklas bakar. Jag och Emil sitter och chillar här vid matbordet eftersom Emil inte vill sova. Han är jätte trött men vägrar. Så han sitter här brevid och gnäller lite då och då. Vi tycker att Emil är larvig. Emil bryr sig inte.

Imorgon ska vi bjuda på brunch. Det kommer att bli awesome! Kan ta kort på allt när det är klart. Ni kommer att bli avundsjuka.

I eftermiddags var pappa och Liv förbi och fikade lite snabbt. Emil fick en pepparkaksdräkt. Så nu kan han snart bilda ett helt eget Luciatåg. Saknas bara ett stjärngosse linne sen är allt klart. Haha. Pappa och Liv skulle i alla fall på Idol ikväll. Så vi har tittat extra noga idag men tyvär inte sätt dom.



Nu gnäller lill prinsen. Världens larvigaste lilla älskling.


and friday I'm in love

Emil vaknade precis efter en liten vilostund. Jag gick upp vid halv tolv eftersom jag inte kom i säng förns halv fyra inatt. Är fortfarande skit trött. Men det är det fan värt. Var ju på Twilight och New Moon inatt. Sååå underbart. Visst gillade jag Twilight innan igår men nu fan. Älskart'! Kanske inte lika mycket som Julia, Louise, Emma och Tilda. Men fan vad bra det är. Åh.

Nu ska jag ta hand om gnäll Emil.

Godnatt

Jag grät idag. Typ. Gey's fel. Så sad. Så bra.

Vi hade tydligen inte tid på BVC idag. Vi hade tid förra torsdagen. Gittan ringde idag. Vi fick en ny tid imoegon klockan 15. Awesome. Innan det ska vi hem till Lovisa och Elis. Det blir ngo en del bus och snicksnack. Vid 19 ska jag in till stan och käka med friends innan Twilight och New Moon night! Så najs. Efter bion blir vi upplockade och hem körda av pappa. Thaaanks dad!

Emil fick en tomtedräckt idag och massor med bus och pussar. Nu ligger han och sover i sin säng. Vi ska väl ta och göra detsamma.



Tack för en trevlig tur på stan Amanda!

Godnatt(krya på dig mamma)


6 månader

Hela 6 månader sedan vi vankade omkring här hemma i väntan på att få åka till SÖS.

Nu ligger Emil på golvet och försöker krypa. Han ser ut som en liten krigssoldat när han drar sig fram på golvet. Han mål är att nå nappen som ligger ca 50 cm framför honom. Stora killen. Rapporterar sedan om han lyckas.

Nu ska jag fortsätta försöka få tag på Amanda. Mina sms vill tydligen inte komma fram.

Emil gör framsteg. Eller framkräl. Han har nu endast 40 cm kvar till nappen. Heja Emil!

Nattinatti

Vi tackar Carro för en trevlig stund i Globen och den fina bodyn till Emil!

Kvällen har spenderats framför HIMYM och The boy in the striped pyjamas. Hemsk film. Var tvungen att se lite HIMYM efter. Underbart. Älskart!

Imorgon blir vår lilla kille stor. Han är stor. 6 månader. Älskling vad tiden går fort. Han ska få present av oss. Vi ska också träffa Amanda och gå till BVC tanten. 

Passar på att dela ut lite "krya på dig" till Julia, Lollo, Emmas pappa Rolle, Tessan och mamma!







Med det säger vi godnatt!


Julbord

Jag vill ha julmat. I alla dess former. Inte för att jag äter allt som serveras men fan vad sugen jag blev nu. Och allt julgodis. Jag vill ha nu. Och Paradise ask. Och Tomteskum. Vill ha nu. Niklas och Johanna är och tränar på Eriksdalsbadet. Jag messade nyss och frågade om du kunde stanna och köpa ngt gott på vägen hem. Vet inte riktigt vad som hände. Blev så jävla sugen nu. Får vänta tills den 13 december.

Kan ju trösta mig med att jag ska träffa Carro och ta en fika imorgon. Då får jag i alla fall något sött. Plus att jag får träffa Carro. Egentligen är ju pluset att få käka sötsaker och the main roliga är att träffa Carro! Long time no see. Ska även passa på att köpa en liten present till Emil som blir 6 månader på onsdag. Stora killen!



 

Hm.. tror att vi har lite glass i frysen.

Varje vecka är det helg

Lördagen spenderades ute på Träskö med Magnus, Maggan, Felica, Rasmus, Morfar, Susanne, Mamma och Emil. Felicia fyllde år i onsdags så det bjöds på tårta, kladdkaka och kakor. En cosy dag med släkten helt enkelt.

Igår var jag och Emil över till Julia en sväng. Vi tittade på film och la över massa filmer och annat på min hårddisk. På kvällen blev det godis och film. Step Brothers. Sjuk film. S J U K. 

Är sugen på godis idag igen. Tycker att jag har förtjänat det eftersom jag har gått fram och tillbaks till Julia idag. det tog hela 1 timme och 30 min. Svettigt. En riktig jävla powerwalk. Ikväll blir det film eller HIMYM. Så jävla sugen på goodis! Eller kakor. Fan. Jag vill ha en Paradis ask. Nu.




Hääj

Tänkte bara säga att vi lever. Uppdaterar mer om helgen imorgon, nu ska jag käka godis och tittat på film med mina grappar!



Världens bästa Emil. Nej, världens bästa!


13

Läskigt? Nepp. Idag har det varit begravning. Min gammel farfar. Fin var det. Sov gott farfar Hugo. Efter var det fika, super god tårta. Efter det åkte vi till farfar Hugos gammla lägenhet. Jag fick med mig ett kort på morfar när han är typ 10 år. Söt morfar. tack för en mysig dag säger jag. Åkte med mamma och Stefan hem till Tumba, käkade lite chili con carne och plockade ihop lite foton och annat mojs. Mamma tyckte att vi skulle ta med Lisa till Ikea. Lisa tycker inte om Ikea. Lisa är knäpp. Men jag gillarej ändå sis! Emil fick en fingerfjäril och tröjhaklappar.

Kom hem till thaimat och glad pojkvän. Mysigt det med. Sitter för tillfället och tittar på Idol. Joel ringde nyss och frågade varför jag inte skulle följa med till honom. Jag ska till mina kussar imorgon. Måste upp tidigt. Skulle gärna kommit. Some other time. Promise.

Nu ska jag ner i köket och se om jag hittar något att tugga på. Så sjukt sugen.


Men Eeeemil

Han är knäpp. Egentligen lite smart. Vi är ganska svaga för Emils gråt. Det krävs inte mycket för att ngn utav oss ska plocka upp honom för att trösta. Emil utnyttjar detta. Till max. Idag har han varit som värst. I en timme har han "gråtit". Alltså idag på dagen. Ingenting passade. Och själva gråten är inte på riktigt heller. Snacka om att jag blev irriterad efter en timme. Till slut så somnade han i min famn.

Han kör med samma sak nu. Eller, nyss. Jag la honom i sängen eftersom han är skit trött. Jag pussade honom godnatt flera ggr och stoppade om honom ordentligt med täcket. Såfort jag gick så pass långt ifrån att han inte såg mig började han "gråta". Efter ca 5 min fick det vara nog. Niklas är där nu. Hos Emil. Emil är tyst. Suger intensivt på sin napp. Så fort Niklas tar 3 steg ifrån sängen börjar Emil gnälla igen. Så Niklas får stå där. Tills Emil somnat. Emil har oss lindade runt sitt (väldigt lilla) lillfinger.

Det går inte riktigt att han somnar mellan oss. För om vi stoppar i nappen i munnen på honom när han gnäller, så tror han att vi leker. Eller så ligger han vänd mot en och pillar i ansiktet med sin små händer. Sjukt mysigt, tills han får något ryck och borrar in fingrarna i ögonen på en och nyper till. Så det funkar inte riktigt. Plus att han tar stor plats i sängen. I vår säng. Han sparkas, vänder på sig, roterar, slåss m.m. Vårat lilla hjärta.

Nu gråter han igen. Jag ska göra mat. 

Hoppsan

Emil sover. Vi har pluggat Italienska och tittat på Grey's, nu är det Southland. Niklas nya favvoserie. Ryan från OC är med. Gillare.







Ibland vill Emil hellre leka med kameran. Kiddo!


Gnälldag numero 2

Emil är igång igen. Det är inte mycket som passar den där lilla herrn. Vi ska i alla fall försöka ta oss ut idag. Eller, vi ska ta oss ut. Vi ska möta upp Niklas för att åka till stan och leta present till faster Johanna som fyller år imorgon.

Mamma ringde igår kväll och berättade att min kusin har schwineflue(!!). Har liksom inte tänkt på att det här med schwineflue är påriktigt, men igår slog det mig. Så idag ska jag skicka papper till min skola och försöka få tag på BVC Gittan och höra hur det blir med vaccin för dom här små och om det verkligen är bra att vaccinera dom. Jobbigt är det i alla fall. Krya på dig Tessan!

Nu ska Emil få på sig kläder. Sen är det min tur. Förhoppningsvis håller han sig relativt lugn. Men vi får väl se.







Så fort kameran kommer fram är Emil glad. Jävla pooser!


Underbara lilla skit




Jag har nog roligare än Emil


Lilla Emil

Emil har ont. I sin lilla mun. Jag tror att det börjar komma tänder. Han gnäller. Är ledsen. Har knappt kunnat sova under dagen. Emil alltså. Det resulterade i att Emil somnade vid matbordet idag. Stackars liten plutt.

Nu är han på bättre humör. Efter en tupplur. Niklas tränar hemma idag. Vi har lite grejer så att det inte bara blir massa armhävningar och skit. Emil ligger här i sängen och tittar på. Han är väldigt intresserad. Undrar nog vad fan det är pappa håller på med. Ibland skrattar han också, skrattattacker. Lilla söta unge.





Jag måste säga att jag stirrar nästan lika mycket som Emil. Har ju typ aldrig sett Niklas "in action". Och jävlar vad han jobbar. Han ser lite läskig ut. Så jag tittar mest bort. Jag skulle aldrig klara av allt det han gör. Kan fan inte äns göra en armhävning. Sorgligt när man är tillsammans med en fd hockeyspelare. 
Men no needJag mår bra ändå.


Hoppgunga

















Emil har inte riktigt förstått att man kan hoppa i hoppgungan. Men han snurrar i alla fall.


Dad is home!

Äntligen! Som vi har längtat. Emil har gnällt på mig idag. Liten kille har förstått att om man gråter så får man uppmärksamhet. Så det gör Emil. Han gråter. Oftast när jag är utom synhåll. sätter han igång. Så fort han får syn på mig så slutar han. Men han är söt. Och lite töntig.

Nu ligger han och Niklas och busar. Emil är jätte glad. Han sprattlar, snackar, pruttar med munnen och skrattar åt Niklas när han pratar med honom. Funderar på om vi ska gå ner och sätta honom i hoppgungen. Ska överlägga detta med Niklas. Kanske kan dokumentera det med lite bilder också. Alltså hoppandet. Inte överläggandet.



Later!


Emil snackar med sin ko




Han börjar snacka ca 30 sek in i the movie. Skön är han i alla fall.
Ca 3 min in så ger Niklas mobilen till Emil. Om ni undrar varför det blir så mörkt.


Sovdags

Nu ska vi sova. Niklas vet det inte än. Säger det nu. Så. Nu vet han också att vi ska sova.




Världens bästa grabbar. Mina grabbar. Mina hjärtan.


RSS 2.0



Desgin by Marcus Lagerberg
(den allsmäktige bazzaren)