L O V E

This is it. Vad ska jag säga? Underbar. Fantastisk. With love. L O V E. Vill lätt se den igen.

Emil har btw fattat tekniken nu. När man ska vända från mage till rygg och tvärt om. Han gör det hela tiden. Riktigt duktig.

Ikväll är det maskerad. Emil ska få på sig lite kläder och i sig lite lunch sen ska vi ta en liten sväng upp till Globen för att kirra det sista inför outfiten. Niklas jobbar. Det har han gjort hela veckan. Duktigt av honom. Inatt ska Emil sova hos mormor. Första natten han sover borta. Jag ska iofs sova hos Emma. Niklas vet inte hur han gör. Vi kommer i alla fall sakna våran lilla busunge.



Nu ska Emil få på sig kläder och sen är det lunch för skitungen.


This is it

Inatt blir det MJ. Just nu väntar vi på pizza. Lollo, Niklas T och Isaac är och hämtar dom. Emma dansar med Emil. Julle gör lite allt möjligt. Just nu vet jag inte. Jag ska tydligen prova en kjol inför fredagens maskerad hos Joel.

Jag är fett hungrig. Nu ska jag prova kjolen. PUSS

Skola idag

Fast inte på riktigt. Nämnde ju igår att jag och Emil ska förbi skolan och hälsa på. Riskabelt tänker ni med tanke på the schwineflue. Men icke! Klassen har fått order om att inte pilla på Emil eller hans saker. Jag pillar på Emil. Jag tvättar mina händer. Jag har full koll.

Vi har fortfarande pyjamas och mys kläder på oss. Jag och Emil. Han ligger här brevid och leker med sina saker. Nappen. Tussen. Ko skallran. Och den nya lilla fotbollen verkar smaka gott. Ibland vänder han sig mot mig och ger mig blicken. Han liksom ser igenom hela mig med en förundran i ögonen. Som om han ville säga ngt. Sen kommer han på sig själv, inser att jag inte kommar göra annt än att glo tillbaka, kanske säga ngt med fånig bebis röst och sn ge honom en puss. Då är nappen mycket roligare. Tydligen.

Nej, men kläder var det va? PÖSS



Såhär låg Emil vid 7 imorse. Glad var han också. Muntergök.


Godnatt

Jag har en sån brutal jävla huvudvärk. Igår var jag i Sickla med Lucia & Esmerallda och Lovisa & Elis. Emil fick en ny pyjamas och jag fick ett linne. Idag lunchade jag med Hannah. Skit mysig tjej. Ska försöka ses nästa vecka igen. Imorgon ska jag till skolan och hämta lite grejer. Ska också passa på att hälsa på klassen.



Nu ska jag också sova. Emil ligger i sin säng nu och Niklas är på Hovet.
Imorgon ska jag fan göra scones till frulle.
God natt.


Tierrrd

Orkar inte skriva så mycket. Emil sover.
Vi käkar Kryptoniter och lackar på idiot fejjan som bara laggar.







Nu tror jag att jag ska byta på lilleman och hälla i honom en flaska mat.
Men jag vet inte. Han sover ju faktiskt..

PUSS


Sjuklingen

Lilla bebis. Fortfarande sjuk. Inte alls lika mycket feber idag och helt klart piggare. Men inte lika lätt att handskas med som vanligt. Väldigt gnällig och vill helst bli buren eller sitta i knät. Tidigare idag tog en han tupplur på mitt bröst. Snarkar som en 15 åring gör han också. Snoriga lilla kille. Men som sagt. Det är bättre. Han får en pyjamas dag idag och sen blir det att åka och käka middag hos farfar och farbror. Mysigt.



 We can do anything.

Nu ska jag ägna mig åt lite annat. Återkommer later. PUSS


BUUULLEEEEEEEN!!!!

Jag förstår inte Matte B. Jag orkar inte ens försöka längre. Jag vill sova. Nu. Om vi fortsätter kommer jag drömma mardrömmar om konstiga mattetal som kräver att bli lösta. Nu vill han att jag ska gör armhävningar också. Helvete heller. Skulle jag, Annie Slappo Dahlbäck göra en armhävning?! Aldrig. I. Livet.



Tanken var att jag skulle lägga upp fler bilder men blogg.se strular.
Här i alla fall en bild från den lyckliga lilla tiden i slutet av nian.
Glada var vi. Jag och bullen. Men inte hälften så glada och lyckliga som vi är idag.
Tack vare denna lilla skit.



Älskar mina hel knasiga killar. Sådan far sådan son. Så rätt.
En hela jävla bunt med kärlek till er. Eller förresten. Alla kärlek till er. Såklart.


HEJ

Emil är sjuk. Tidigare idag fick han 5 månaders vaccinet och nu är han sjuk. Han har 38 graders feber men är ändå ganska pigg. Skönt. Nu har han fått rumpalvedon och vi hoppas på att det ska bli bättre. Han är btw 71.5 cm lång, väger 7800g och har ett huvudomfång på 42 cm. Han följer sin kurvor utmärk. Långa killen.

Atm pluggar vi. Jag har mejlat mina lärare och väntar nu på svar. Under tiden hjälper jag Niklas för att hålla igång skolhjärnan. Emil ligger här mellan oss och verkar lite piggare. Han har varit lite gnällig hela dagen så jag har för det mesta fått ha honom i min famn. Inte för att det gör mig ngt.

Tidigare idag när Emil sov passade jag på att baka bagels. Ska gå ner och ta mig en kvälls bagels lite senare. Lagom till Roast på Berns tror jag.

Nu måste jag fortsätta med pluggandet eftersom CSI börjar typ.. nu.

PUSSSSS

Baaad bloggare

Ja, dålig bloggare. FÖRLÅT. Det har varit namngivning hela helgen och sen har jag bara inte orkat. Niklas tjatar. Hela tiden. Så this is for him, och alla ni andra gölliga där ute i zyberspace.

Nu tränar Niklas och vi, Emil och jag, tittar på Bonde söker fru i väntan på Grey's Anatomy. Emil har lärt sig "stå". Om man håller i honom. Nu vill han inte göra ngt annat. Inget annan passar. Jooobbigt. men allt för lille killen så länge han är såhär liten.

Idag har vi varit hemma alla tre. Emil har haft pyjamas på sig heeeela dagen. jag stack iväg en sväng till naprapaten, hon knäckte ryggen och masserade lite. Sjukt gullig är hon också.

Igår var det dejt med Amanda, vi gled omkring i Globen. Donken, skitsnack och skallra till Emil. Möösigt var det i alla fall.

Nu är det snart Grey's. Emil ska stå. Hejdå!


Godmorgon freedag

Nu är det städat. Nästan klart. Emil har tagit en liten nap och jag har tittat på TV4 fakta.

ghbuioikjim nj             hb  gv  bv  v 

Ja, Emil säger hej. Han har kommit på att det låter roligt när han knappar på tangenterna, extra kul är det om han får knappa själv. Plus att det händer ju massa spännande grejer på skärmen också. Bonus.

Idag ska vi till banken med mamma(mormor) och sen ska jag möta tjejerna i stan. Just nu verkar det som att det blir en hemma kväll ikväll. Framför Idol. Imorgon kommer släkten. Eller, Niklas del av släkten. På söndag kommer min del. Kuuul!

Vi har redan hunnit leka med webbcamen. Eller som den heter on tha computer: YouCam.
Resultat..







Emil är hungrig så lateeer!


JUSTE!


Våran lilla kille är stor nu. Han väger 7500 g och är 70 cm lång.
Det går fort nu. Lite för fort.


You heard me!

Vi pluggar. DNA-profiler hit och DNA-register dit. Jag blir bara jätte förvirrad. I varenda mening ska det stå om DNA-profiler eller DNA-register. Trött i knoppen? Men ja! Emil leker med farmor. Kan tänka mig att han snart kommer upp hit. (Ja, han går helt själv upp för alla trappor. Vad trodde ni liksom?!). I alla fall, när han knatat upp hit på sina vingliga små kuddar till ben ska det på med en pyjamas och mysas lite i sängen sen somnar han nog sött den lilla knodden.

Nu kom Niklas upp igen. Med proviant. Det tar på krafterna att plugga. Ja föfan. Bananer och äpplen. Yumyum.

Emil och jag har en ny daglig rutin, leka med webcamen. Emil vill alltid. Varje dag. Han har till och med börjat med ett speciellt jag-vill-ta-kort-med-webben ljud... Okej, who am I kidding?! Här är i alla fall dagens verk.





Nu ska killen sova. Kanske hörs later.
PÖSS


Bilder från idag







Min lilla prins


Igår

Det blev inga inlägg igår. Tydligt. Men bilder kommer idag. Massor. För det är ju det ni vill ha. Bilder.

När jag kom hem från italienskan igår möttas jag av en suprise. Vi hade en gäst. Eller, gäst och gäst, Makkan var i alla fall här. Han och Niklas satt i sängen och skrev sina härliga rapporter. När Makkan gått blev det ostkaka. Emil somnade 20.40 och vaknade 08.00 imorse. Helt sjukt. Skönt för mig.

Idag har det blivit en tripp till globen, kakbak och OC. Naaaajs. Nu kommer det lite bilder från igår. Sen kommer det bilder från idag. Enjoy!






Mer ikväll

Niklas väckte mig strax innan nio, Emil vaknade samtidigt. Niklas drog och träna och vi käkade frulle. Gröt, D-vitamin droppar, vatten och lite Päron/Aprikos puré och en macka till mig. Nu ska vi börja göra oss iordningen eftersom tanken är att jag ska hinna till banken innan föräldragruppen. Gör iofs inget om jag inte hinner eftersom jag ändå ska till Globen efter FG. Eftersom det är så mycket som ska göras idag kommer jag inte kunna uppdatera så mycket som jag brukar. Tar lite bilder och skriver massa inlägg ikväll.
Här har ni något att titta på under dagen.

Dagens outfit











Det här är Annie&Emil som signar ut.


Sov tajm

Emil somnade precis för natten. Framsteg eftersom han somnade typ 1 igår. Så nu ska vi också göra oss irodning och krypa ner. Imorgon är det massor som ska göras. Banken, Föräldragrupp, Promenad med Lucia/Esmerallda och Lovisa/Elis, efter det blir det att möta upp mina girls i stan och hämta ut biljetter till "This is it" och sen är det Italienska kurs. Massa som ska göras alltså.

 Här kommer lite Emil bilder från idag. Busunge.







Över och ut. Slut.


Trött och tjock Emil..

.. i mammas knä.


Så det så

Niklas frågade igår varför aldrig han får vara med på bilder här i bloggen. Jag önskar att jag hade massvis med bilder på Niklas att lägga upp, men jag har inte så många, och om jag har så är det sällan jag får lägga upp dom. Så nu har jag ett mission. Leta bild på Niklas och mig. Har redan en in mind..



Ren jävla kärlek mannen


Emil <3 Kiss







FYI

Emil bajsar och jag försöker sortera bilder på datorn.

PUSS

Facebook..

..funkar inte. "Account unavailable. It should be available again whithin a few hours".
VAD I HELVETE?!?!?! Godnatt.

Hemma dag

Hela familjen. Niklas kände sig dålig så han stannade hemma. Vi har haft det mysigt. Promenad till farfar och sen Globen. Inte mycket att tillägga. Bjuder på lite bilder från lördagen. PUSS




Efterlyser!!

"En tjej!!"

Vill jätte gärna hjälpa dig angående din kommentar men det känns lite sådär att skriva i kommentatorsfältet.
Skriv gärna en ny kommentar med din epost adress så hör jag av mig till dig. Epost adressen kommer endast ses av mig så oroa dig inte.

KRAAAAAAAAAAAM

Mys

Nu ska jag, Niklas och Emil lägga oss i sängen och mysa.
Vi får sällskap av O to the C och lite naturgodis.



God natt och sleep tight


..och morsan



Finaste



Feeekkkeeeh

Igår blev det andra bullar. Först Ringen och Globen med Julle och Lollo. Sedan var det bara hem och duscha för att sedan bege sig till Emmalutta och hjälpa henne med the food inför tjejmiddagen. Det bjöds på hembakad pizza, cheesecake och kladdkaka. Inte illa! Vid nio kom Truls och Axel och sen droppade det in lite fler ansikten man kände igen. Kul som fan var det i alla fall. Jag hittade en ny favorit på Ica. Cactus "juice". Love. It. Forever. And. Ever. Idag känns allt så jävla bra. Det gjorde det igår också. Känner mig faktiskt lycklig rakt igenom. Anyway. När folk hade rullat hem var det bara jag, Julle, Lollo, Truls och Axel kvar. Hälften av oss somnade på lite olika ställen och sedan dök Niklas upp med en Sleven Eleven leverans. Jag sov kvar hos Emma och Niklas delade taxi med Truls och Axel hem. Tror vi somnade strax innan fem. Fett värt. Älskart.

Imorse var det uppstigning klockan tio. Klockan elva tog vi bussen till Liljeholmen och kvart över mötte vi Julias klasskompis Hanna vid Mariatorget. Vila hade någon sorts Sample Sale i en källare. Alla tjejer från kvällen innan var där. Plus massa andra galningar med ikeakassar. Folk satsade. Jag fick panik. Ryckte åt mig två plagg "bara för att". Emma och Julia fick med sig lite grejer hem i alla fall.

Nu sitter jag hemma i sängen och saknar Emil och Niklas. Emil är på prommis med Johanna och Niklas tränar. Alla undrar säkert vart lill killen var igår eftersom vi päron var på fekke. Jo, Emil hade det mysigt här hemma med farmor och när Niklas kom hem tog han upp honom och kröp ner i sängen med lillen.

Bra hade vi det alla tre. Jari. Utan tvekan.

Lite bilder från helgen kommer att dyka upp under dom kommande timmarna och dagarna. Här och på fejjan.

Ikväll blir det fylld lövbiff med klyrrepotatis. Helgen kunde inte sluta bättre.





Emil och jag för någon dag sen.
Men du signar jag ut. Slut.


FREDAG

Shooossan!

Sickla idag igen, fast denna gång med tha göörlz. Nu ligger Niklas nere i soffan och kollar NHL premiären. Jag hade ingen lust idag så Emil och jag surfar runt @ tha internätt. Kul har vi. Bajs är med och bysar. PUSS!







Man ser knappt bajs, men han är med på första bilden.


Pose betch

Emil och jag ska till Sickla och mys shoppa med Emils mormor idag. Nu sitter vi och tittar på Christine och snart ska jag ta på mig kläder. Btw har Emil och jag lekt med webcamen idag. Lovar, det var han som ville.






RSS 2.0



Desgin by Marcus Lagerberg
(den allsmäktige bazzaren)