Att göra idag

1. ta ner tvätten
2. hänga ny tvätt
3. städa badrumet
4. sola
5. rusha in på Lindex och köpa en pincett
6. hem och duscha
7. packa kappsäcken
8. ta mig till årsta
9. köpa middag
10. gör mig iordning(hår, smink, kläder)
11. åka till Maiken

Det låter ju som en vanlig dag kanske. Klockan är nu 09.00. Jag ska vara hos Emma 15.30. betyder att jag ska åka hemifrån strx innan 15.00. cirkus 6 timmar på mig att hinna göra allt detta. 17.30 ska vi vara på middag. Åka senast 17.00 från Emma alltså. Herregyyd. Måste hånga tvätten nu. Fan, måste ta ner det som redan hänger också. Skynda skynda skynda.



Den enda för mig




totototooorsdag

Började med att gå upp 06.00. Herregud. Inte gjort på år och dagar. Helt seriöst. Niklas hade Engelska nationella (precis som alla andra 2or) så jag åkte dit, hämtade Emil och traskade hem till pappa. Livan var hemma med ont i halsen så vi hade sällskap. Efter en timme joinade pappa oss. Så det blev prommis till Ica, lunch och fika. Mysig start på dagen.

Vid ett-tiden bar det av till Globen. Mötte upp Niklas för lite "Emil shopping". Det blev ganska mkt. Massor med rabatter också. Awesome. Trosor till mig också. Awesome. Efter ett tag tröttnade Niklas på mitt springade, fram och tillbaka. Emil vaknade också. (Börjar misstänka att Nickemannen väckte honom.) Anyway, Emil vaken. Emil hungrig. Det blev donken chill. Emil yoghurt. Jag glass. Niklas Cheesebuuurger. Sen bar det av hemåt, efter lite röj på Polar O Pyret. Tanken var att jag skulle sola. Tanken var att jag skulle möta upp Hanna och Amanda. Niklas tyckte jag langa diss. Tyckte inte jag. När jag satt på pendeln kände jag att jag verkligen inte hade ngn som helst lust att sola. Inte idag. Då hade jag langat diss. Kände jag. Förlåt Niklas.

Solar imorgon istället. Längtar typ. Herregyyyyd. Så jag åkte hem. Insåg att jag hade lite natuuurgodis. Bänkade mig framför datorn. I väntan på mamma och Lisa. Har hunnit med en livlig diskussion med en humla och städat mitt rum. Nu har jag ont i magen. PUSS



Sur Emil sover.


Emil går

Han går, han går. Han går!

Deppmode väder

Emil och jag har myst i soffan hela dagen. Eller. Vi har gått en hel del också. Vi har övat. Tränat. Det går bättre och bättre. Han blir modigare och modigare. Nu är det nästan 8-10 steg. Duktig kille!

Atm så härjar Emil omrking på golvet med en sked. Jag live rapporterar hockey till höger och vänster. Börjar bli riktigt high på det här. Awesome.


ÅHÅHÅHÅH

Hannas kanin har fått ungar. 6 små små små ungar. Jag blev nästan rörd till tårar. Ja Julia, jag erkänner, alltid varit en djur människa... Nu vill jag ha en kanin. Eller asså. Jag vill ge en till Emil i 1 års present. Jag ringde mamma. Överlycklig. Mamma sa nej. Innan jag ens hunnit fråga. Åh. Nu är jag lite ledsen. Jag vill åka till Hanna och titta på kanin bebisarna...

Min bebis ligger och sover. Helt utslagen i sängen. Tyvär måste jag väcka honom nu. Annars kommer han väl inte sova ikväll.


Hej

Okej. Bara att inse. Kanske rättare sagt acceptera. Jag suger på det här. Verkligen suger. Har ingen större lust längre. Men lägga av tänker jag fan inte göra. Bloggandet alltså. Anyway!

Pollen. Pollenallergi. Trodde den hade lämnat mig. Men tydligen inte. Sitter här med igen täppt nästa och känner mig tung i hela kroppen. Damn it. Imorgon ska Emil hämtas. På fredag ska jag på möte i en ny skola. Kuuuwl!



Saknar min Emil.


11 månader

Det. Är. Helt. Jävla. Sinnes. Sjukt. Om 1 månad blir Emil 1 år. 1 år!!!! Hallå?! Vart fan tog tiden vägen? 1 år. Jag kan fan inte fatta det. 1 år. 1 år. 1 år.


Snart 1 helt sjukt jävla år sen. Du är lycka. Mitt hjärta. Hela mitt hjärta.


Hemma igen

Och hungrig som faen. Nu ska det ätas, pluggas, städas, duschas och städas lite till. Ska försöka få tag på mamma som inte svarar(!!!) Come oooooon.

Byebye Emil

Om cirkus 50 min ska vi ta oss in till Enskede för att lämna Emil. Det blir nåra välbehövda dagar med pappsen. Eftersom han nu blir bort i nåra dagar passade vi på att mysa extra mkt imorse innan vi gick upp. Goa unge.

En sak som inte gör honom fullt så rolig att handskas med.. Han har kommit på att man kan slänga saker i toaletten. Än så länge har jag hittat tampongpaket, napp, nagellack och lite annat smått och gott där i. Kul Emil, verkligen jätte kul.

Igår hade vi en awesome dag. Först badade vi, efter det blev det lek ute på baksidan. Gunga och rymma. Grannen Eva och hennes små kids(som inte alls är små längre) var hemma så vi knallade över dit och lekte lite. Det blev middag på Sibylla med Hanna och Amanda. Efterrätt i form av rulltårta och grädde hemma hos Amanda. 

Skulle kunna skriva mer utförligt. Men, stort jävla men, Emil har bajsat. Stanken är hemsk. Står. Inte. Ut.


Sämst

Men nu är jag back. Emil ligger och slaggar så jag passar på. Hur fan ska man sammanfatta helgen? Säger bara flippad. Igår kväll när jag kom hem sov Emil. Jag tog upp honom för att lägga honom i sin säng, han vaknade till och började pussa på mig. Så. Jävla. Söt. Älskade lilla hjärtat.

Idag blev det ingen Tuben. Next week. Sååå vi har myst, lekt, ätit, badat och nu är det nap time. Senare blir det prommis. Lång som fan. Känner att eftersom jag låg i sängen heeeeela dagen igår måste jag fan ut idag. Inte för att det var ngt som helst fel på sängen. Verkligen inte.



Nu ska jag väcka prinsen för lite mellliiis. PUSS


Tacokväll@Lollos place

Snart bär det av. Emil och jag ska på Tacokväll hos Lollo med Julle och Emma. Awesome. Piiiccs dyker upp ikväll eller imorgon. PUSS

Det går så jävla bra nu

Vi rullar på med livet. Full fart. Helger spenderas med Årsta folket eller Tumba folket. Nätter lika så. Emil växer som fan. Tänder har han. Pussas kan han. Där, mamma, pappa, hej och titta är ord som kan komma från hans lilla tandfyllda mun. Han gör mkt annat knäppt också. Ska försöka bli bättre på att uppdatera. Så mycket bättre. Så mycket mer bilder. Fast så kommer det ju bli nu. Anyway. Igår chillade vi hemma hos Amanda med Tony och Hanna. Amanda och Tony kirrade lunchen, Emil sov på alltanen och Hanna och jag iaktog matlagandet. Gott blev det. Efter chill hos Amanda knallade vi hem till Hanna för att baka kladdkaka. Så jävla gott. Emil hade tur också. Hannas småbrorsor Viggo och Elias kom hem strax efter oss, där kan vi snacka full fart.









fkb

Nyss hem kommen från Nacka Forum. Blev ny BH äntligen! Nu väntar duschen och sen ska jag ringa Amanda och kolla hur fan det är med henne. Är en aning övertrött. Sov cirkus 3 timmar inatt(läs:imorse). Men det är najs! Bara att tuta och köra ikväll igen.

Senare. PUSS!

Det går bra nu

Och fort som fan. Redan april. Emil växer, står själv, pussas, säger där, säger hej, har massa tänder m.m.

RSS 2.0



Desgin by Marcus Lagerberg
(den allsmäktige bazzaren)