Ont

Den här träningvärken dödar mig. På ett skönt sätt. Typ. Kanske. Inte.

Anyway, ska tränas mer idag. Ikväll ska Niklas på 18 års middag så jag funderar på att käka middag hos pappa och Liv. ATM är mamma på Ullared. Avis? Ja. Vi ska i alla fall ha MMS och telefon kontakt hela dagen. Tröstar mig med en tur till Globen på jakt efter ett par nya tights och någon ny härlig tunika/topp.

Emil bajsar. Tror han är klar. Dags att byta. PUSS

Trött mamma

Jag är helt slut i kroppen efter ett övertaggat träningspass till Barnvisor och riktigt musik. Emil tyckte också det var kul. Han underhöll sig med att dansa lite, klättra på mig och förska fånga hantlarna. Det gick inge vidare, alltså fångandet av hantlar. När jag var klar tyckte jag att det var Emils tur. Han satte sig fint framför mig på golvet och försökte lyfta upp en 3 kilos hantel. Så han tog i. Men ingenting hände. Efter ett tag gav han upp. Han sneglade lite på 1 kilos hanteln men tyckte att det var bättre att stå och banka på sängen. Bra val kände jag.

Atm
ligger Emil och sover. Niklas duschar och jag, ja, jag sitter här. Trött. Jätte trött. När Niklas kommer upp ska jag gå ner och kissa och borsta tänderna, sen väntar min kudde på mig. Och Niklas såklart.







Emil hjärta mammas bikinitrosor


Pulka promenad

Emil trivdes i pulkan på dirr. Redan innan vi kom ut i snön skrattade han.



När vi kom ut satt han först bara och smålog lite.



Men sen, när det blev lite mer åka av, då jävlar var det roligt.



Så han skrattade. Och skrattade.




Framme på BEA fick Emil åka pulka i kundvagn. Lite gladare borde han varit.
Det skulle i alla fall jag ha varit.



Sen slocknade han. Jobbigt att åka pulka.



Nu har Emil vaknat igen. Så han ska få en ny blöja, misstänker att han har bajsat.
 Sen ska jag träna. PUSS


Snö snö snö

Emil ska få åka lite pulka idag. Känns inte som någon idé att äns försöka dra ut vagnen. Det ska handlas blöjor och lite annat bebis grejs. Men först ska Emil få i sig lite lunch.

Jag har fåt en brutal jävla finne. Jag får sällan finnar. Peppar peppar ta i trä. Senaste veckan har det dykt upp cirkus 4 stycken runt min mun. Alla har varit små och borta efter någon dag. Men nu. Nu har jag en nästan överläppen. Den gör så sviningt jävla apont så att jag typ svimmar så fort jag äns tänker på den. Den går inte att klämma. Det går bara inte. Men det ser helt cp ut. Kör med super finn-dödar-medel oc plåster på det.

Idag säger vi grattis till Jens och Makkan som blir 18 barre! Pusspåerrrr!


Snöstorm

Emil sover. Jag ska snart plocka i ordning i köket. Mamma var som sagt här och käkade frulle med oss. Jag bakade scones med grahamsmjöl, gott och lite nyttigare än vanliga scones. Vi hade det jätte mysigt i alla fall. Som vanligt är mamma kommer förbi. Är så avis på henne, Stefan och Lisa. Dom ska åka ner mot GBG för att hälsa på Stefans bror + familj. Dom ska dessutom passa på att ta en sväng till Gekås Ullared. Jag vill dit. Jag vill dit. Jag vill dit. Tyvär får Emil och jag inte plats i bilen. Men mamma har, i stort sett, lovat att vi ska åka dit fram mot våren. Niklas snacka om att vi ska åka dit i sommar också. Fick i alla fall göra en lista med grejer som mamma skulle kolla på åt mig/oss. Så vi ska ha mms och phone kontakt hela dagen dom är på Ullared.

Idag säger vi Grattis till Niklas kusin Carolina som blir 18 år. Ha en awesome dag, ses på lördag!


Scones?

Imorgon kommer mamma(mormor) hit och äter frukost/brunch med oss.
Funderar på att göra scones.. Sjukt sugen!


Snabba cash

I söndags vad vi som sagt och såg Snabba Cash. Bra film. Helt klart sevärd. Tror den är bättre om man inte har läst boken. Själv satt jag och funderade på när grejerna i filmen hände i boken, om ni hajjar vad jag menar? Anyway, den var bra. Snacks till filmen blev El Nacho och Nuggets + sötsursås. Naajs

Igår mötte vi upp söta Emelie och Lukas i Farsta för att sedan gå till Tubens öppna förskola för unga mom's. Det var jätte trevligt! Massa ungar, från 3(?) månader till nästan 2 år gamla. Emil trivdes bra. Jag med. Det blir nog obligatorisk måndags sysselsättning framöver. Vi ska i alla fall dit nästa måndag igen..  

Idag har Emil fått svinis vaccinet. Pluttisen. När han såg sprutan tittade han upp på mig som om han förstod vad som skulle hända. Dum man känner sig då. Blä. Men det gick bra, han var bara ledsen ngn minut sen gick det över. Om 3 veckor blir det dos 2 + vaccin för mig. Emil somnade på väg hem från BVC.

Juste, Emils nya nappar har kommit! Dom låg i brevlådan igår när vi kom hem från Tuben. Emil gillar dom. Eller, han tycker att dom är helt ok, än så länge. Om jag inte minns fel så ligger han och sover med en utav dom nya napparna i sin lilla mun just nu.






Weekend

Fredag: Middag hos Louise med Julia, Emma, Tilda och Hanna. Kexen och efterrätten var najs. Skön kväll. Tack alla medverkande!

Lördag: Middag hemma hos Niklas pappa. Lasange och sedan BJ. Majsigt.

Idag ska Niklas och jag på bio. Snabba Cash. 15.40. Emil ska vara hemma med farmor. Nu ska jag förska väcka Niklas som fortfarande sover..









Bilder från i fredags. Gladskit. Älskling.


Som sagt

Emil vill inte sova. Vi är hungriga. Det blir kvälls scones. PUSS

Film



Mumsish


Emil vill inte sova

Jag säger ofta att Emil är knäpp. Ni som aldrig har träffat förstår nog inte riktigt varför. Ni som träffar Emil ibland har en aning, en liten aning. Vi som träffar Emil varje dag vet vad jag snackar om. Han är knäpp. Helt knäpp. Gulligt knäpp. Charmigt knäpp. Älskvärt knäpp.

Det här håller Emil på med atm..





PUSS


Mysdag med Amanda

Vi har käkat nuggets från Donken, lekt med Emil, badat Emil och snackat massa skit. Supernajs! Emil fick också en väldigt försenad julklapp. en jätte fin långärmad t-shirt med Stinky på!

Nu ska jag plugga Samhälle igen. Måste ringa mamma också. Allt detta ska göras med en ganska så grinig Emil. tror jag ska få honom lite mandarin först. 

Om jag(ni) har tur lägger Amanda upp lite bilder från idag som jag kanske kan sno lite senare. Okej Amanda? Gr8!

PUSS 


Beställt

Inom några dagar ska Emil få nya nappar. Emil nappar. Från Namnnappen.se.
Det kommer att stå "Emil" på alla tre napparna och nu håller vi tummarna för att han kommer att gilla dom eftersom att han har vägrat så många andra nappar.




Nu ska vi sova



Crazy eyes


Lika bra att passa på




Tema grönt

Det var det vi körde med Emils mat idag, av en ren slump. Bara massa grön mat.
Ser skit äckligt ut men Emil verkar gilla det.  



Lunch: Kyckling, couscous + ärtor



Mellis: Päron och kiwi puré

Tyvär glömde jag att ta kort på Emils middag, men den var också grön.
Den bestod av: Kalv, potatis, ärtos och broccoli.


P.s. Har en känsla av att vi kommer forstätta med "Tema grönt" imorgon. I form av bajs. Grönt bajs. Coolt. Kanske blir lite bilder på det också. Värt. 


H&M grejerna

Här våra awesome H&M grejer.
      

Tyvär var Niklas jeansskjorta en besvikelse, så den ska skickas tillbaka. Och mina flipflop kändes lite små så dom ska bytas. Tror dessutom att jag ska köpa den svarta klänningen i 3 andra färger.
Jag menar, den kostar 69.50 så why not?


Prommis

Amanda var sjuk så det blev ingen date med henne. Date med BVC var det i alla fall. Emil är nu cirkus 75 cm lång, väger 8900 g och ska på tisdag ta svinis vaccinet. Jag med. Efter det var det tid att bunkra upp med ny mat åt Emil. Dags att lära sig tugga. tycker det verkar svårt är man bara har 2 tänder(?), men vi övar och prövar och det går faktiskt framåt.

Nu måste jag byta på lilleman och dra på oss kläder. Det bär av till Ica för att hämta ut paket från H&M. PUSS

Emil 8 månader

Dagen till ära har vi gjort precis som vanligt här. Förutom att vi har gått upp tidigare. Vi skulle ha träffat Emma, men våra telefoner krånglar så vi fick helt enkelt inte tag på varandra. Så jag har tränat, pluggat, badat Emil, myst m.m. Nu ligger Emil och snarkar högljut i sin säng, han somnade för 20 min sen, vilket är helt otroligt egentligen. Snart ska vi också sova, eller i alla fall Niklas, jag har inte bestämt mig ännu.

Jag har seriöst inget intressant att skriva om. Så jag återkommer imorgon. Förhoppningsvis med lite intressanta grejer. PUSS



Suddig bild men här står han i alla fall upp.
Med det säger jag godnatt.


Jobbig dag

Efter många tårara, massa velande och besult har jag en äcklig jävla huvudvärk. Jag skulle kunna gått och lagt mig för länge sedan. Mamma har varit här. Tack mamma! Vi har också varit i stan. Lårhöga stövlar och en kavaj.

Imorgon ska vi träffa Emma. På tisdag är det BVC och Amanda som gäller. Ska också träffa Hannah i veckan. Majsigt blir det.

Emil reser sig upp mot allt nu. I fredags fick han för sig att han kunde stå själv = bula i pannan. Nu har den en vacker gul/grön/brun nyans. Snygging, verkligen. Imorgon blir han 8 månader. Niklas blir 18 om drygt en och ½ månad. Sjukt vad vi växer i den här familjen. Allt går fort. Emil är snabbast.



Underbara älskade


Back back back

Heeeeej, nu är vi tillbaka. På riktigt.

Idag har det hunnits med mycket. Jag har gjort massa grönsaks pureer till Emil, jag tränat, pluggat x2, myst massor med Hannah och ny är det leka med Emil som gäller, igen.

Dagarna innan behöver ni inte höra om. Mycket har gjorts och inte gjorts. Emil har klämt fingret, resulterade i ett besök på akuten, ingen fara. Han har också ställt sig upp, smakat en "baby" omelett och provat pipmugg.

Imorgon ska vi träffa Lovisa och Elis. På måndg blir Emil 8 månader och på tisdag är det BVC.















Seees imorgon


Vi lever

Ville bara säga det.

Emil gör framsteg. Han reser sig upp på knä, han sitter själv, han låter mycket mer, tänderna växer så det knakar.

Det är jullov. Alla är lediga. Jag har fullt upp på dagarna. Därför dålig uppdatering. Idag har jag promenerat massor med mamma. Imorgon ska jag i alla fall hem till Hannah. Det blir lunch. Skitsnack och bara massa mys.

Inatt är det hockey. 03.00 börjar Sverige-USA matchen. Stackars Niklas som måste hålla sig vaken. Jag ska i alla fall gå och lägga mig nu. 




RSS 2.0



Desgin by Marcus Lagerberg
(den allsmäktige bazzaren)