Tirött

Trött. Hemma. Familjen har kommit hem också. Härligt. Slipper men vara själv. Emil är vaken. Sitter i soffan och bygger med mormor. Emil har saknat mormor. Och Stefan. Och Lisa. Jätte mkt. Det märks. Jag med. Jätte mkt. Jag är trött. Vädret gör mig trött. Deppmode väder. Då blir man trött. Jag vill alltså sova. Det vill inte Emil. Jag vill krypa ner. Sova i min säng. Som jag inte gjort på länge länge länge. Min säng. Ensam. Åh. Längtar.

Förresten. Såg en asbra film igår. The A-team. Så. Jävla. Bra.

MEN HEJ

Vi lever. Fortfarande. Fredag vare utgång med Emma. Lördag utgång med Emma och Carro. Idag blire Skansen med min Emil och pappa Niklas. Trots pissväder. Vi hörs någon gång. PUSSHEJLEVERPASTEJ

Död?

Men typ. Okej. Inte riktigt. Men typ. Värmen. Vem fan har missat den. Ingen. Emil hatar den. Han får tokryck. Jag har lite delade känslor när det kommer till värmen. Änyywääy. Vi lever. Vi lever bäst. Atm sitter jag ute. I solstolen. Med datorn i knät. Funderar på att dra ut en madrass på alltanen och sova här inatt. Mitt rum är en bastu. Så. Har inte så mkt mer att säga. Vet inte riktigt när jag återkommer.

Juste. Jag kan ju meddela att Emil är 83 cm lång och väger cirkus 10,5 kg. Nu lever vi vidare. PUSSHEJ

Sommar? Aa bree. Sjuk? Aa bree

Emil alltså. Det är han som är sjuk. Slemhosta. Feber. Gnällig. Plutt. Inte lätt i den här värmen. Inatt får han sova med mormor eftersom det är svalt i hennes och Stefans rum. Mitt rum = bastu = död. Typ. Nu ska vi ut. Eller stanna inne. Jag vet inte. Emil bestämmer. Mormor slutar tidigt idag. Hon har lovat köpa hem isglass. Längtar.


RSS 2.0



Desgin by Marcus Lagerberg
(den allsmäktige bazzaren)