då, då, typ nu






Stor kille

78 cm lång. 9,7 kg tung. Han är stor nu, lilla Emil.

Atm är Mike här. Emils morbror. Det är bara Mike som gäller. Ingen annan. Bara Mike.


Godmorgon

Vi har redan varit vakna i lite mer än en timme. Kul. Emil har bajsat. Damn it.

10 månader

Blir Emil idag. För det är ju torsdag nu. Jag är astrött. Ska sova soon. Idag klockan 15.00 ska vi till BVC på 10 månaders kontroll. Åter kommer med resultat när vi kommer hem därifrån. God natt!


Titititisdag

Emil sover. Jag ska göra mig iordning och sen ska vi möta upp Amanda i Tumba centrum och snacka massa skit. Hon skulle köpa en jacka också? jag ska i alla fall fixa håret och sminka mig nu. Laaater!


Hjärtat


Nightandday



Taaack tack tack för en grööööm kväll, natt och dag!


Fredagsmys

Så sjukt skönt väder ute de senaste dagarna. Idag tog jag och mamma en prommis ner till Willys. När vi kom dit kom mamma på att mormor är ju hemma så vi gick dit. Det bjöds på soppa och rabarberpaj. Sjukt gott. Trevligt också. Mormor hade två friends over. Dom hade varit ute och åkt stjärtlapp.. Tanterna. Kul för dom! Efter det blev det promenad hem igen.

Nu kryper Emil omkring på golvet och snackar med djuren i hans djurbok. Vi har precis käkat pizza. Jag längtar efter Solsidan. Men nu är det Färjan och sen Let's Dance.

Imorgon ska vi fira Livan som blir 9 år på måndag. På kvällen ska jag träffa Amanda och Hanna(?). Awesooommeeee! 

Dela med sig

Igår. Strosade omkring i stan med Niklas. Fixade hans klocka, köpte solbrillor x2 och hade det allmänt skönt i solen. Kvällen spenderades i Amandas säng. Med godis, skratt, skitsnack, facebook och 5an för hela slanten. Skön kväll.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bär det troligtvis av in till stan med Amanda. PUSS


Slut på sportlov

I fredags däckade jag i min säng strax efter 22.00. Välbehövd sömn. Igår bar det först av till Farsta med mamma och Stefan. Sedan mötte jag upp Julle i stada för att kirra 18 års present till Niklas. Det blev också ny mössa och vantar till Emil + presenter till Liv som fyller år om 1 vecka. Vid 18.00 var det 18 års släkt kalas för Niklas. Det bjöds på Thaibuffä och choklad tårta. Sjuukt gott. Niklas blev jätte glad för sin gift från mig och Emil. Awesome! Vid halv tio var det dags för oss att åka hem. Emil började bli trött och mamma(mormor) skulle jobba dagen efter. Jag skulle dessutom hem till Trulle på välkommen hem picknick för Emma. Tanken var att Emil skulle följa med, men han var waaay 2 trött. Så han fick åka hem med mamma och Steffe. Hos Trulle var det chill. Picknicken var över och World Trade Center gick på 4an. Vi tittade, vi masserade, vi skrattade, jag hade ont i magen, Julle och Emma sov. Det var najz.

Nu är Amanda on her väg hit. Jag ska klä på mig och sen blir det en prommis(?) till Tumba Centrum för att handla och fika. Tycker synd om Amanda för att hennes mobil är paj. Tycker Amandas bror är otroligt sjukt jävla snäll som lånar ut sin mobil till henne idag. Skulle aldrig äns tänka tanken. Inte mina syskon heller för den delen.

Nejmen, kläder var det va? PUSS

Parteey

Vi 19.55 tog jag och Julle, a.k.a partner in crime, bussen från Årstaberg. Vid Slussen var vi tvugna att springa till bussen, in high heels. Död. På bussen satt Baggen. 20.45 klev vi av i Värmdö. Joel mötte oss där eftersom vi inte visste vägen. Innanför dörrn hos Hanna hade festen bara börjat. Vi hade med oss blommor till the birthday girlz, blommor som färdats en låååång väg. Från Hötorget till Julles rum, från Julles rum till Hanna. Lovar, längre än vad man tror. Många timmar utan vatten men dom överlevde, tror jag. Anyway. Kul som fan hade vi. 09.00 imorse klev Julle och jag innanför hennes dörr för att ngn ynka minut senare sova gott i hennes säng. Gott, men inte länge. 12.00 kom Lollo och väckte oss. Hon hade med sig choklad. Naajs.

Emil var med oss en liten stund på dagen också. Nu är jag hemma i Tumba. Försöker få kontakt med Amanda, gissar på att hon äter. Ska väl göra det samma soon. Sen får vi se hur den här kvällen slutar.







Tack tjejer för en grym kväll! PUSS


18 års fekke

Ikväll igen. Den här gången är det Hanna och Maja som har fest. Julle och jag gör oss iordning här hos henne. Snart kommer väl Lollo också(?) Naaaaaajs!

Emil skriver

´'¨
ä76                                                                                  bbgx
vfhCmfdsjlkdfvljkes.,tthhgm, .iodslkop3ew3e7ål



GRATTIS!

Idag blir Niklas 18 år. Nyss hörde han av sig och berättade att han klarade uppkörningen. Grattis grattis grattis världens bästa pappa!


Damn it

Emil är fortfarande sjuk. Idag blev det vårdcentralen igen som resulterde i en ny penicillin kur. Lillkillen. Nu ska jag krypa ner under täcket brevid min lilla prins.



Mitt allt.


RSS 2.0



Desgin by Marcus Lagerberg
(den allsmäktige bazzaren)