Emiil!

Klev innanför dörren vid ca halv 5 imorse. På festen var det livat. Kul hade vi verkligen. Me and the wifes.

Snart kommer Emil. Niklas kommer hit och lämnar honom. Idag ska vi bara mysa. Jag och Emil. Titta på film, leka med alla leksaker och bara mysa. Längtar efter mitt lilla hjärta. Han ska få ha på sig sina nya mys kläder.

 


Signar ut

Först: Grattis Hanna och Maja som fyller 18 barre idag! Hoppas ni har haft en awesome dag och att natten är ännu bättre!

Sen. Eller nu. Jag sitter och väntar på Hanna(inte hon som fyller år idag) och Amanda som är på väg hit. Det blir 18års fekke för våran del också, I think.. Så här i sista minuten på en lörre kväll. Gör inte mig något då jag gärna umgås med the wifes. Killen vi ska till bor cirkus 10 min från mig så jag sitter här påklädd, makead och klar. Hanna och Amanda är på väg. Beräknas vara utanför mig vid halv tolv. Men det är naaaajz.

Imorgon kommer världens bästa Emil. Trots att jag hade honom nåra timmar idag saknar jag honom som fan. Ska bli skönt att han kommer så att det blir som vanligt igen. Typ.

Tänderna ska borstas och jackan ska packas. Det här är Anniepie som signar ut, slut.


Fredag + lördag

Bussen var 10 min sen, pendeln var inställd så efter en timme var jag framme i stan för att möta upp Julle. I väntan på mig hade hon redan köpt ett par assnygga skor som vi båda tittat på länge. 300 i stället för 500 så hon hade slagit till. Bra val. Jag köpte långkallingar och t-shirt till Emil. Sen mötte vi upp Emma på BK. Där upptäckte Julle att hon tappat bort sin Lindex påse. Så vi gick och letade. Hon hade tur. Den hade blivit inlämnad på H&M. Lycka för Julle. Ren lycka. Efter det  mötte vi upp Truls och Joel och vandrade iväg till Donken. Där blev det matpaus och sedan hemgång.

Kvällen spenderades hemma hos Emma, eller ska vi säga början av kvällen. Det var kakor, garderobrensning och farväl. Meningen var att jag skulle åka hem till Tumba. Men när vi väntade på bussen fick vi en snilleblixt och natten avslutades i Lollos säng. Mösigt. Om ni vill veta vad vi gjorde innan läggdags tycker jag att ni ska kika in här.

Nu är Emil här. Vi har gjort amerikanska pannkakor och bara chillat all day long. Emil stinker just nu. Han har bajsat. Blä.

Kläderna är på. Det blev skinnjackan i alla fall. Får skylla mig själv när jag går utanför dörren. Har ändå halsduk och mössa på mig. Tummen upp. Borde klara mig. En annan sak, hör och häpna, jag har jeans på mig. Inte ofta det händer. Tummen upp. Bussen går om 10. Ska kila. PUSS

Inte sant

Helt. Jävla. Sjukt. Jag har klädångest. Why? För att jag ska in till stan. Liksom, hallå?! Det är zero grader ute. What 2 wear? Vad har jag att välja mellan? Massor. I jackväg då? Not so much. Fetto jacka? För hot. Rosa kappa? För rosa. Skinnjacka? För kallt. Skor då? Fynd från igår? Spikat. Men sen då? Jag kan ju inte gå endast iklädd skor. Funkar inte. Need help.

Men va fan?!

SL. Vad ska man säga? Inte nog med att era jävla tåg och bussar inte går som dom ska. Nu funkar fan inte hemsidan heller. Hur ska jag veta när jag måste gå för att slippa stå och vänta på bussfan i 30 min? Hur ska jag veta? Hur?

Helvete SL.

Shoppa shoppa shoppa

Har så ont i kroppen. Ryggen, fötter, huvud, armar och ben. Men fan vad grejer det blev idag. 2 par skor, 100 spänn styck(!!!!!!!!!!), 2 par trosor, 2 stickade tröjor och 2 linnen. Köpte 3 par trosor igår också. Åh. I helgen blir det mer shopping med Julle och Lollo. Jag har bara tjuvstartat lite. Emil ska få långkallingar och t-shirt från Polarn O Pyret.

Ja, jag ska ta mig tid att fota allting och lägga upp här. I helgen.
Nu ska jag fan lägga mig i sängen. Min rygg dödar mig.

Peter Bjorn And John



Jag har fått den här jäveln på huvudet. Underbar.


Barkarby

Igårkväll var det Italiano. Usch vad arg han är. Läraren. Haha. Mamma mia..

Idag blir det Barkarby med Amanda och Hanna. Måste egentligen börja göra mig iordning nu nu nu. Väntar på att Amanda ska ge besked om när vi ska ses. I do know att det är snart. Ska väl sluta dega här då. PUSS



Röda ögon är najs


Fixa fixa fixa

Emil är hos Niklas. Vilket betyder att idag har jag i stort sett all tid i världen. Skulle ha dragit iväg till skolan och skrivit en uppsats men min lärare ringde med återbud i sista sekunden. Så what to do now?

Jo, jag ska upp med alla kläder ur kassarna. Får se om allt får plats då det är en hel jävla del kläder. I helgen blir det mer förhoppningsvis mer kläder. Can't get enough.

PUSS

Sjuklingen

Vi var på vårdcentralen igår. Dom konstaterade öroninflammation. Det blir penicillin i några dagar framöver. Ikväll åker Emil hem till Niklas. Det behöver nog dom båda två.

Kanske skriver lite mer senare. PUSS

Chilldag

Klev innanför dörren vid 04.30 imorse. Kämpade upp för stegen till loftsängen där jag upptäckte att jag inte skulle få sova ensam. Dom få sovtimmarna spenderades med Livans alla gosedjur.

Bakis dag så det bara skriker om det. Påväg hem till Tumba blev det ett stopp på Donken för att köpa en Team Box och pommes. Dagens första mål. Det gick ner. Trots illamående.

Vi misstänker att Emil har öroninflammation. Imorgon blir det troligtvis vårdcentralen för oss. Pluttis.

Kvällen hos Joel var awesome.
Nu ska jag ta hand om Emil. PUSS


Klädångest

Alltid denna jävla klädångest. Tar med mig alternativ hem till Julia. Jag behöver hjälp.

Pyjamasdag

Emil har fortfarande på sig pyjamas. Han har en pyjamasdag. Det ser mysigt ut. Jag vill ha en likadan pyjamas som Emil har.

Btw. Ändrade planer om ögonbrynen. Noppar dom hos Julia istället. Bara så att ni vet.

Nu är det dags för lite mellis. PUSS

Ses ikväll snyggingar






Lörre

Om cirkus 30 min kommer det gäster. Pappa, Liv och pappas kusin Helen + hennes man Linken. Sjukt länge sen. Här snackar vi om år asså. Dom kommer i alla fall hit och käkar frukost, mamma har bakat bröd, köpt marmelad och massa annat gott. Jag har ju kvar mitt godis också. Katjing.

Lite senare kommar mammas vännina/våran granne in och ska noppa våra ögonbryn. Hon är frisör och har lovat oss detta. Tanken var att hon skulle klippa mig också men jag vågar inte. Jag borde. Men jag vågar inte. Inte idag i alla fall. I veckan. Då ska jag. Anyway. Grejen är den att jag vill noppa mina egna ögonbryn. Vill inte att det ska bli fel. Vill inte se ut som man gjorde i 7an. Eftersom alla, och då menar jag verkligen alla, pincetter är hemma inte funkar så ska jag be henne ta med en pincett. Jag kan själv.

Lateeer! PUSS

Blä

Jag mår illa. Tryckte i mig maten. Sjukt hungrig. Kött, potatis gratäng och bea. Orgasm. Och nu illamående. Jag som var sjukt taggad på Djungelvrål och Kinder Maxi. Sparar det tills imorgon. Helvete vad jag mår illa...

Svar

Anonym om Freeedag:

fall man skulle lägga till dig på facebook, skulle du då acceptera en?


Svar:
Pröva så får du se


Sjukstuga

Emil är sjuk. Men pigg. Förkyld och slemhosta. Ingen feber. Just nu lyssnar vi på Byggare Bob Theme Song på Youtube. Emils nya favvo. Han sitter och dansar(läs: hoppar) i mitt knä. Lilla sjuklingen. 

 


Så rätt, så bra, så najs


Freeedag

Underbart eller vad? Yes!

Vid tio tiden ska Emil hämtas. Sen bär det av hem till pappa för att chilla lite på Emma där. Hon slutar vid tolv snåret. Najs. Eftersom jag inte kommer att vara hemma idag så kommer uppdateringen suga. Men det känns som attde flesta av er är rätt så vana vid.  

Jag måste bara säga att fyfan vad äckligt jävla nyfikna ni är. Vanligtvis brukar jag ha cirkus 75 unika besökare varje dag. Ungefär dubbelt så många sidvisningar. Men igår. 185 unika och 365 sidvisningar. Madness.


 




Du och jag mot världen




Underbar låt


Svar

Okej, jag börjar svara nu. Insåg att jag ändå inte har så mycket att göra. Så här, dom efterlängtade svaren!

Kan ju börja med att bekräfta en sak som många nu undrar. Ja, jag är singel. Det är slut. Tänker inte gå in på varför. Kanske ska söka till Ensam mamma söker... Vem vet.. Jag mår i alla fall bra.

Hur gammal är Emil?
Han blir 9 månader idag

Många undrar varför det tog så lång tid för mig att inse att jag var gravid, om det var planerat osv.
Jag hänvisar till kategorin Presentaion då jag inte orkar sitta och dra hela historien igen.

Hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans?
Det blev 4 ½ år.

Hur bor ni?
Tidigare bodde vi hos Niklas mamma i Enskede. Nu bor jag hos min mamma i Tumba och Niklas bor kvar i Enskede. Jag letar eget.

Ammar du?
Nej, jag slutade amma när Emil var 4 månader.

Hur ser din framtid ut? Vad har du tänkt göra efter gymnasiet?
Just nu tar jag en dag i taget. Söker jobb, pluggar och letar egen bostad. I höst börjar jag tvåan i gymnasiet och Emil börjar på dagis. Efter gymnasiet blir det till att jobba, för att sedan, möjligtvis, plugga vidare.

Hur har du/ni råd med allting?
Jag tänker inte säga exakt summa jag får i månaden. Jag får föräldrapenning och barnbidrag. Eftersom vi hela tiden har bott hemma har vi aldrig haft bostads eller mat utgifter. Jag står för mat, kläder och annat nödvändigt till Emil och kläder till mig själv.

Berätta mer om hur du tycker att allt fungerar, hur du utvecklas som mamma osv. Vad är bra och jobbigt med att vara ung mamma? Btw du gör det grymt Annie!
Först, tack! Hur allt fungerar och ur jag utvecklas som mamma kan jag återkomma med eftersom allt kommer att bli väldigt annorlunda nu när Niklas och jag har separerat. Jobbigt med att vara ung mamma, kanske ska säga att det är jobbigare att vara under 18 och mamma eftersom det är så mycket som man måste vara 18 år för att få göra. Sen att många äldre/andre tror att dom vet bättre än mig när det gäller mitt eget barn. Jag vet att jag inte är någon expert när det gäller barn, men jag kännet min son och jag vet vad som är bäst för honom. Bra med att vara ung mamma.. Ju yngre man är desto lättare är det att föda barn. Kroppen är anpassad för att man ska få barn när man är ung. Mindre birstningar och sånt eftersom huden är mycket mer elastisk när man är ung. Finns nog en hel del, kommer inte på mer nu. Kan återkomma till det ngn dag!

Hur ser en vanlig Annie och Emil dag ut?
Vi gör sällan samma saker varje dag. Ibland tränas det, ibland pluggas det, ibland träffar vi kompisar eller går på öppna förskolan. Visa dagar myser vi bara. Eftersom Emil älskar att sova måste jag väcka honom på mornarna. Annars får man sitta upp halva natten med honom. Vi brukar gå upp runt 8. Eller i alla fall vakna då, ibland går vi upp direkt och äter frukost (gröt) och ibland ligger vi kvar och myser/busar ett tag. Efter frukost brukar det bli lite lektid fram tills lunch. Efter det brukar det vara dags att sova en stund. Antingen passar jag på att plugga eller så blir det en promenad. Promenarar gör vi i alla fall varje dag. Han brukar sova ca 2 timmar på dagen. Sammanlagt. Han skulle kunna sova hur länge som helst men då skulle han, som jag sa, vara vaken hela natten. Läggdags med välling brukar bli mallen 21.00 och 23.00.

När ska Emil börja på dagis? Älskar din blogg!
Först, vad kul! Det vet vi inte än, han står i kö till 6 olika dagis. Med tanke på situtionen får jag nog återkomma till dagis frågan om ngn månad. Tanken är i alla fall att han ska gå på dagis till hösten så att jag kan börja plugga igen.

Varför lägger du aldrig upp bilder på Niklas?
För att det är svårt att få med honom på bild. Har inte så många bilder på Niklas. Och nu kommer det bli ännu mindre.

Önskar du att du väntat med att skaffa barn?
En fråga som ofta folk i min ålder, utan barn, ställer. Visst önskar jag att jag hade haft bättre förutsättningar, med ekonomi, bostad, utbildning och jobb. Men sånt är praktiskt, det löser sig med tiden. Så jag måste säga nej. Jag önskar inte att jag väntat. Emil är det bästa som någonsin hänt mig. Han har aldrig varit oönskad. Kommer aldrig heller att bli det.

Växte inte magen när du var gravid? Emil är jätte söt och det är du med! Beundrar dig!
Tack vad gullig du är! Nja, den väste inåt. Svårt att förklara med jag hade en bakåt liggande livmoder (där barnet bor i magen). Min mage började synas i 5-6 månaden då vi upptävkte graviditeten. Men inte så att man såg att det var en bebis mage. Mer som när man känner sig uppblåst och gasig i magen. Spänd mage liksom. Mensen kom lite när den ville också eftersom jag gick på p-piller och gjort det sen jag var 14.

Hur reagerade dina föräldrar när du berättade om graviditeten? Har du hoppat av gymnasiet? Ta hand om er!
Dom var chockade, precis som alla andra. Aldrig arga, förstående och hjälpsama hela tiden. Försökrade mig om att allt skulle ordna sig och att dom skulle hjälpa till så mycket som möjligt. Jag har tagit ett sabbats år, Kompliterar når ämnen från ettan och börjar tvåan till höst.

Du fick veta att du var gravid väldigt sent. Men exakt HUR fick du veta? Hur reagerade ni?
Jag började väl ana att det var ngt som inte riktigt stämde så jag åkte till ungdoms mottagningen och testade mig. Positivt. Bokade en tid på en mottagning vid SÖS eftersom vi inte hade ngn aning om hur långt gången jag var. Där fastställde de 26 veckor. Först var vi jätte ledsna, det var ju inte riktigt vad vi hade tänkt oss. Men chocken la sig såklart. Vi skulle ha ett barn tillsammans. Helt otroligt. Det kändes helt rätt.

Jag tror att jag sammanställt allt frågorna nu. Så det är dags för frulle, sen ska jag kanske träffa Hanna och Amanda som är lediga idag. Joel skulle höra av sig också. PUSS


9 månader

Jag ska svara på frågorna. I helgen.
Idag blir Emil 9 månader. Grattis mammas lilla hjärta!


Frågestund

Fått förfrågningar förut om frågestund. Känns lite lame, men vi kör på.
Fråga vad som helst så svara jag så gott jag kan.. PUSS


Najs helg

Fredagen började med middag hos Axel. Det lagades fläskfilé, pommes och bea. ASnajs! Allt som allt slutade det med en väldigt härlig kväll. 

Lördagen började inte fullt så najs. Trött som fan. Huvudvärk. Bläbläblä. Efter en liten nap med Emil var jag fit for fight igen. Då drog vi hem till Emelie och Lukas på kalas. Super trevligt!

Idag har det varit kalas hos Niklas kusin Marcus.

Imorgon är det Tuben och på tisdag åker jag och Emil hem till mamma och stannar där veckan ut. Får se hur mycket bloggande det blir, då jag har noll lust right now.



Freeeeeeeeeeedag


Jahaja

Emil äter en macka. Jag har precis duschat. Vi fick med oss allt som vi skulle ha från Globen. Blöjor, majskrokar, "Emil" bröd, tvättlappar, Lukas present och foundation. Grrr8! Jag ska väl ta och göra ngt i mat form åt mig själv också.

Nu hamnade mackan på golvet.. hoppsan, vatten flaskan också. Later. PUSS

TGIF

Sovmorgon idag. Emil väckte mig, hör och häpna, vid 10. Nu har vi ätit frulle och ska klä på oss för en tripp till Globen. Det ska inhandlas present till Lukas och foundation till mig. Kände att det var på tiden. Ikväll ska Emil på hockey med Niklas. Jag ska på middag + fest hos Axel & co. Taaaaaaagggaaa!

Nu står Emil och hänger på min stol. Dags för blöjbyte och kläder. PUSS

Skinny love


RSS 2.0



Desgin by Marcus Lagerberg
(den allsmäktige bazzaren)