Hahahaaaaannnaaa

Hemma nu. Chillat med världens bästa Hanna. Möttes upp vid bussen. Hämtade Viggo på dagis. Lekte på baksidan. Myggbett på rumpan. Då drog vi in. Lekte inne. Käka Snickers. Efter det vare middag. Sen taggade vi till Tumba. Kirrade biffen. Snacka med folk. Blev upplockade av mamma. Nu är vi hemma. Emil är trött. Han ska läggas. Jag ska väl också försöka sova. Försöka. Är för nervös. Imorgon är det dags. Jag kommer grina mig igenom hela grejen. Hanna tyckte att ngn skulle filma. Får se. Smärta är inte min grej. Men vafan. Imorgon kör vi!

Natt

Trött. Trött på det mesta. Trött på dom flesta.


Jag kladdar på dig

Vi drog till Hågelby. Hanna stannade hemma. Vi chillade med filtar i gräset. I solen. Emil hittade kompisar. Mysigt. Efter ca 2 min i bilen hem slocknade killen. Jag hoppade av vid Hanna. Snackade av mig oss. Massor. Knalla hem till Amanda hämta grejer. Lånade en väska. Bara så du vet Manda. Tagga till Donken. Käka gott. Sjöng lite. I väntan på Hannas mamma. Fick skjuts hem. Nu sitter jag här. I sängen. Med datorn. PUSS


Tattttooon ja

På tisdag blir jag märkt för livet. Det blir Emils födelsedatum på handleden. Cleant. Inte massa kraffs. Så blire. Jag ska märkas 4 lajf. Nervös som fan. Men det blir bra. Asbra.

Lovar bild ngn gång efter tisdag. Promise. PUSSHEJ

3 på rad

Du betalar. Njuter. Skriker. Men jag skiter i dig. Vet att du vill de. Gör de. Jag ba spy på ditt beat. Du vill ha mig men jag skiter i. Ja jag skiter i dig. Inte bry mig ett skit. Jag bara spyr i ditt face. Ta på mig nu. Ta på mig nu. Vet att du vill de. Gör de!

Maskinen i mitt hjärta

La familia partey




Igår, igen

Idag. Idag vill jag vara dikttjejen. Skriva meningsfulla, vackra texter. Men det funkar inte. Istället kör vi på som vanligt. Igår. Ännu en awesome dag. Fick allt jag önskat mig. Är comeplete. Klockan ligger på min byrå. Gant klockan. Ingen kan ha missat gant klockan. Min kärlek. Mitt allt. Tidigt i säng igår. Helt jävla slut. Emil också. Han slockna 20.00. Jag ett par timmar senare. Skönt. Uppe vid 08.10 imorse. Gjorde inte mig så mycket. Idag är det fint väder. Det blir på med bikini och ut på alltanen och steka. Får se när Hanna kommer och gör sällis. Ikväll äre Allsång på Hågelby. Förhoppningsvis hänger Hanna med på det också. FRED UT

Iiiigår

Ovetande. Helt ovetande om vart vi skulle ta vägen gör vi oss iordning hemma hos Hanna. The wöööfees! Gifta nu. På riktigt. Vi gör oss iordning. Utan att veta varför. Fest här. Fest där. Inte välkomna. FU. Vi får snilleblixt. Ut. Vi drar ut. Ut i skogen. Mot bryggan. Vi möter Tony. Vi möter Björn. Hanna och Manda hämtar radio. Nu jävlar. Ut på äventyr. Step 1. Skogsvandring. Först följer vi en stig. Sen tappar vi stigen. "Mot vattnet!". Det tvivlas på att det finns en brygga. Vi fortsätter. Ska hitta bryggan. Klappar händerna för att skrämma bort vilda djur. Efter 1 timmes vandring. Hajk. Så hittar vi bryggan. Hanna hittar bryggan. Vi skriker av glädje. Vi springer ut på bryggan. Min första tanke. Hajar. Övertalar mig själv om att det inte finns hajar här. Inte i Sverige. Inte i en sjö i Botkyrka. Vi slår oss ner. Lägger ut en filt. Tar av skorna. Tar av jobbiga jackor. På med luvor. Fram med glas. Fram med dricka. På med radion. Festen är igång. Det dansas. Det snackas. Det springs.Det rings. Det hoppas. Det skräms. Det dricks. Det kissas. Det är underbart. Diskuteras om hur fan vi ska hitta hem sen. Det tar vi då.

Vi hittar hem. Vi följer en stig. Hittar ut till vägen. Det är bra. Vi överlevde. I säng redan vid halv 3. Typ. Tack för underbar kväll. Asbra. Bäst. Tack för klocka! Tack för fickpluntan. Tack för partybrillz. Tack för partymugg. Tack för ring! Tack för allt!

Nu ska det duschas. Fixas. Sen rullar det in gäster. Idag är det fekke igen. Släkt fekke. FRED UT


Taggggggaaaa


Igår, idag, imorgon

Och festen varade i 3 dagar.. Helt jävla klart. Igår vare som sagt middag och SATC 2. Filmen sög. Okej. Sög gjorde den inte. Men inte var den bra heller. Vi har alltid samma otur att hamna framför brudar med glappkäft. Som verkligen inte kan sluta snacka. "OMG. ABOOO. SÅG DU?! ÅHNEJ KYSS HONOM INTE GÖR DET INTE! VARFÖR??!?!" KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄFTEEEEEEEEEEEN för i helvete. Fick skjuts hem av pappa.

Idag fortsätter firandet. Av mig och av Stefan. GRATTIS STEFAN! Ikväll blire först middag hemma och sen spåraspåraspåraspåra. Taggad till 907863248742734.

Vad fick jag igår?
1. Ett Tokyo Jane armband av Lisa
2. En gul "Triwa" klocka av Mike.
3. Två tröjor av mamma och Stefan
4. Presentkort på tattoo av hela familjen + Frida.

Taaaaack! Får se om vi kanske bokar tid för tattoon idag. Och hinner åka iväg och fixa klockan så att jag kan använda den. Oh happy day. Happy weekend.

Update:
Klockan fixad. Tid för tattoooo bokad. Nervös som fan. Nu blire städa rum, middag ocg duuusch. PUUSSSSSS


Hon blir också 18 idag





Min barndoms vän Carro fyller också 18 idag. (Det är katten som är till vänster på båda bilderna.) Graaaaaaaaaaaaaaaattttiiissssssssss Carrro!!!!!!!!!!!!!!11111


Hon blir 18 idag


18 år

Idag är dagen. 18 års dagen. Den är här. Den har precis börjat. Med ett Tokyo Jane armband, gul klocka och 2 tröjor. Den har börjat jävligt bra. Dock tidigt. Men jävligt bra. Det är dessutom fint väder. Sol. På min dag. Syrenerna har nästan slagit ut. På min dag. Härligt det här. Att idag är det min dag. Min dag. Nu ska jag ner. I min nya tröja. Roa Emil. Äta kladdkaka. Till frukost. Min dag. WÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ


AAAAAAAAAAAAAAH

Herregud. Jag. Dör. Helvete. Jag blir 18 imorgon. 18. 18. 18. 18!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hallå?!!?!? Herregud. Spårad helg väntar. Imorgon kommer Julle, Lollo och Emma på middag. Sen är det Sex And The City 2 som gäller. ÅH! Längtar.

Nu är Amanda på väg hit. Jag är helt. Flippad. WÄÄÄÄÄ

Åhnej

Emil har öroninflammation igen. Endast i ett öra, tur nog. Det blir penicillin i 5 dagar. Damn it. Jag fyller år imorgon. 18 jävla år. Hur sjukt är inte det? Nu ska jag ut och schteka lite i solen. PUSSSSSSS

Juste. Klockan.

Klockan klockan klockan. Ni vet. Storyn jag skulle berätta. Hur jag fick klocka nummer 2. Vi tar det från början.

Efter lite schtek på beachen bestämde vi oss för att ta en tur i taxfreen. Det blev så stressigt kvällen innan. Så vi gick ner till taxen. Jag fastnade vid klockorna. Övervägde att köpa en till. Vänder mig mot mamma som står ngn meter ifrån mig. Då. From nowhere. "Skulle jag kunna få köpa en klocka åt dig?". Whaaaaaaat tänker jag och vänder mig om. Där står 2 killar. 20 års åldern. I shorts, t-shirt och helt barfota. Söta. "Haha va? Ska du köpa en klocka åt mig?!". Jag tittar på mamma. Ger henne oftablicken. Mamma "Säg ja!". Så jag göre. Jag säger ja. Dom börjar välja klocka åt mig. Det slutar med att jag väljer själv. I alla fall färg. Lycka. Det hämtas personal. "Den är till min flickvän" säger snubben till expiditen. Hon fixar. Jag frågar. "Ska du helt seriöst köpa en klocka åt mig?!". Han svarar. "Ja, asså. Jag har massa sånna hära presentcheckar i taxfreen. Och det känns ju lite sådär att köpa godis för allting. Och du är ju söt. Och såg ut att vilja ha en klocka. Så. Varför inte?". Vi snackar lite. Blir medbjuden upp till beachen. Tackar dock nej. Visar sig att vi har spabehandling vid samma tid. "Då ses vi sen då". Jag får klockan. "Varsågod älskling!" Han fick en kram. Jag fick en superkram tillbaka. Tack fina kille. Vad du än heter. Var du än bor. Vem du än är. Tack!




Sjukstuga

Det tog cirkus 2-3 timmar att lägga Emil igår. Natten har varit rätt så jobbig. Blev väckt minst 10 ggr. Vi är snoriga. Vi hostar. Vi är hängiga. Vädret gör det inte bättre. Ikväll drar jag troligtvis iväg till cancermikron en sväng med mamma och Lisa. Jag blir 18 om 2 dagar. Hur sjukt är inte det?









Sådan mor sådan son? Anyway, nu ska vi tydligen dansa till Fireflies. PÖSSSS


Krössning

Lördag till söndag vare ju kryssning. Mamma, Stefan, Mike, Frida, Lisa, Issa och Angelica. Kuwwwll hade vi. 18.30 klev vi på båten. Mot hytten, dumpa grejer. Sen boka spabehandlingar till söndagen. Underbart. Sen stack vi ut. Satt i aktern och drack gott. I solen. Helt jävla underbart. Sen vare middag. Bufffeee gott som fan. En sväng i taxfreen. Tjacka klocka. Hallonröd "Triwa". Drog upp till 10an. Karokeee och sen disco. Underbart att spana fullt folk. Nej tack vill inte dansa med 30 plusare. I säng vid halv 1. Skönt.

Uppstigning vid 9. Frulle buffeee. Också gott. Sen blev det bad. Eller ah. Sol för min del. På beachen. Så. Jävla. Najs. Kille som inte slutat festa än hoppade i. Med kläderna på. Sweet. Hängde tydligen sina kläder på tork i bastun. Sweet. Sen blev det taxfreen igen. Jag blev med en till klocka. Så. Jävla. Sjukt. Det måste få ett eget inlägg. Storyn. Hur jag fick klockan. Kan knappt tro det själv. Sen blev det lite hytt chill. Lounge chill. Drink chill. Spa. Ansiktsbehandling. Skönt som fan. Lurrelunch buffeeee. Också gott. En till tur i taxfreen. Ville köpa en till klocka. Men icke. Ångrar mig nu. Vill ha. Fler. Alla färger. ÅH.

Nu ska jag gitta iväg och hämta Emil. Ska också in på ngn klockbutik och ställa om klockorna så att dom passar min lilla handled. Frågan är: Jeans eller jeansshorts?


Sommar


FKB

Igår igår igår. Var ska man börja? Gick upp, chillade på altanen. Lekte med Emil. Drog in till GLoben. Mötte upp Hanna och Manda. Mötte Niklas. Lämna Emil. Shoppade lite. Drog till Årsta. Träffa pappa. Hängde lite med honom. Hämtade Livan på Vårteater. Mamma och Lisa hämtade oss. Hem, duscha, fixa. Sen bar det av igen. Ner till Tumba. Mötte upp Amanda och Tony som varit och handlat proviant för kvällen. Tog bussen till Hanna och stor Emil. (Vi kan kalla honom Efaa så att det inte blir förvirrande.) Tony och Efa grilla. Amanda och jag plattade håret. Hanna hjälpte till med thaa grill. Myste med kaninbebisarna också. Oroa er inte. Dom var inne. Grillen var ute. Björn anlände. Maten blev klar. Världens jobbigaste film på tv. Blä. Vi åt. Det var gott. Amanda, jag och Hanna gick ut och satte oss. Vi var på g. Helt klart taggade till 13221034101. Efter en stund fick vi sällskap. Tony blandade drinkar. Blä. Putts joinade. Vi hade det bra. Hemma igen vid halv 5 snåret. Upp vid 9 för att sjunga för Lisa. Jag mår bra. Snart kommer det gäster. BRUNCH. Ikväll blire kryssning med la familia. Vill jag sova? Svar ja. Orkar jag vara vaken? Svar tvekis. Ska jag gitta nu? Svar ja.

LÖÖÖÖÖK

Lång dag. Plocka upp Emil. Knalla iväg till Vättersparken. Gunga i cirkus 2 timmar. Sen promenad ner till gammelfarmor för lunch. Förbi Cirkus Wickan på ängen. Kolla hästar och kameler. Jag var lycklig. Emil var lycklig. Hem till gammelfarmor. Äta lunch. Fika. Ut igen. Mot Globen. Emil somna. Köpa present. Köpa fina armband. Mötte Hanna L och Angelica. Snacka lite skit. Väckte Emil. Mötte Lollo. Köpte äcklig slush. Mötte Julle. Åkte till Vättersparken. Gungade. Klädde av oss. Lökade. Emma kom. Vi chillade. Lekte. Skrattade. Lökade. Sen hem till Emma. Dö lite där. Nu är vi hemma. Less på det mesta. Jag har ont i halsen. Sjukt täppt i näsan. Emil också. TPLmode atm. Därav kort men intensivt inlägg. Min hosta dödar mig. Låter som en kråka. Sexig. Emils hosta dödar honom. Vi hostar ikapp. Han slemhostar och jag torrhostar. Stackars oss.

 


PUSSHEJ

Efter cirkus 2-3 timmar sömn är jag väl hyffsat fit for fight igen. Nu blire in och plocka upp Emil. Sen ska vi glassa i solen hela dagen. I eftermiddag ska vi träffa världens bästa Lollo, Julle och Emma. Vi ska käka glass i lekpark ngn stans i Årsta. Leva livet helt enkelt. Kameran är med så det blir bild bomb ikväll/inatt eller imorgon. PÖSSHEJ

Efter skansen












På skansen
































Innan skansen












Snart helg

Idag idag idag. Vad ska göras idag? Badrum ska städas. Mitt rum ska städas. Det ska pluggas. Kanske stekas. Sen. Sen. Hem till Manda. Steka lite till? We'll see. Saknar Emil. Lilla Emil. Stora Emil. Tiden går för fort. Ibland. Snart är det helg. Fredag. Lördag. Söndag. Fredag blire griiiiiiiilllchiiiiiiiillll. Lördag först brunch. Sen kryssning. Kommer hem söndag. 1 vecka och 1 dag tills jag fyller år. Igår. På Skansen. Jag fick ju skavsår av mina fina skor. Ville gå barfota. Frågade mamma. Hon skrattade. Påminnde lite lätt om att jag faktiskt blir 18 om en vecka. Gör som jag vill. Jag gick barfota. Lycklig och barfota på Skansen. Med mamma och Emil. Bland alla djuren. Ihopp om att få klappa en häst.

Nehepp

Tänkte att jag skulle bildbomba. Med bilder från igår. En awesome dag igår. Men. Mammas kamera är med till jobbet. Så jag bildbombar ikväll.

Igår i alla fall. Vi började med att sjunga för Emil. Väcka honom. Med vacker sång och paket. Han vaknade med ett leende. Kunde inte sitta still. Öppnade paket, med lite hjälp. Glad kille. Sen var det frukost en trappa ner. Ett jätte paket till. En sandlåda. Medan jag duschade satte mamma ihop den. När jag duschat klart satt Emil och lekte i den. Utan sand. I köket. Men han var lika glad för det. Vi packade i alla fall ihop matsäck och sedan drog vi iväg till Skansen. Parkade vid Junibacken och traskade iväg. Endast iklädd jeansshorts och linne + ballerina skor. (Som senare åkte av pga skavsår). Emil i uppvikta jeanstights och randig H&M tröja. Födelsedags tröjan. Emil var glad. Promenaden till Skansen var kul den med, lastbilar, traktorer och grävskopor. Överallt. Emil var lycklig. Första stoppet blev Lill skansen. Emil tyckte mest om katterna.. What to do liksom? Söta små grisbebisar. 1 vecka gamla. Sen gick vi och snackade med getbebisarn. Dom skrek. Och Emil svarade. Next up. Kossorna. Klappa getbebis. Klappa kossa. Kolla sälar. Sen. Älgarna. Älgbebisar. 4 stycken. 6 dagar och 3 dagar gamla. Klappa 6 dagar gamal älgbebis. Så små. Åh. Emil ville inte klappa. Men men. Vi traskade vidare till björnarna. Dom klättrade. Dom var tuffa. Vi letade efter hästar. Inga hästar. Endast personal i stallen. Snyft. Vi kolla ugglor. Vildsvin. Oxar. Lokatter. Vargarna slaggade i skuggan. Vi blev hungriga. Matpaus. Emil inte så intresserad av maten. Fåglarna lockade mest. Kråkor. Skrattmåsar. Hönor. Och tuppen. Jaga jaga jaga. Lycklig Emil. Han hittade en vän. En bebis vän. Klappade honom på huvudet. Satt och snackade lite. Sen drog han. Den andra bebisen. Allan tror jag han hette. Då såg vi en häst. Fullfart. På oss alltså. Vi hann inte ikapp. Tyvärr. Emil bajsade. Vi bytte. Han fick toffs på huvudet. Liten tjej ser Emil och säger "Moooom look, what a cute little girl". Sånt man får leva med. Sen somnade han. Han missade lammen och jättegrisen. Och lemurerna. Och Timon. Alltså surrikaterna.

Vi åkte hem. Emil badade i sin nya pool. Vi åt tårta. Jag duschade. Gjorde mig iordning. Vi drog till Örby. Fira Emil med pappa släkten. Grilla hamburgare. Käka tårta. Öppna paket. Sjunga. Prata. Skratta. Jaga Emil. Sen drog jag hem till Hanna. Klappa kaninbebis. Prata med Hanna. Sen blev det prommis. Hemma igen vid halv ett. Lång dag. Underbar dag. Nästan perfekt dag. Om jag ändå hade fått klappa en häst..

EMIL 1 ÅR

Vi glömde autofokus. Och Emil är inte den som sitter still..







Juste, Emil fick en häst igår. Inte en riktigt häst. Men nästan. Den travar, gnäggar och lyfter på svansen. Nu ska vi gitta iväg till dom riktiga djuren. På Skansen. Är jag lycklig? Svar ja.


Signar ut

Död åt mitt huvud. Har så ont ont ont. Vill berätta om idag. Men orkar inte. Tänkte sova. Imorgon blir det nog inte mycket uppdatering heller. Mamma och jag tar med oss Emil till Skansen och på kvällen ska vi till Emils farfar. Återkommer imorgon kväll eller onsdag. PUSSSSSSS OCH KRAM SES PÅ LAN.

Schtekdag

Stekt som fan hela dagen. Nu har jag ont i huvudet. Blä. Om en stund kommer Amanda och Hanna hit. Det blir middag, tårta och mys. Nu ska jag duuuuuuuuuuuscha. LÖÖK.

RSS 2.0



Desgin by Marcus Lagerberg
(den allsmäktige bazzaren)