Onsdag?

Well. Ännu en dag home. Idag regnar det. Inge kul att gå ut då. Har ändå en del att göra. Inbjudningar. Ringa Babyland. Välja färg till garderoben. Sen var det banken ja... Förhoppningsvis slutar det regna innan dom stänger.

Igår kväll målade vi klart rummet. Det är nu kalkvitt och om vi har tur så kan vi sova däruppe inatt.

Nu gnäller den lilla. Han ska få på sig kläder och.. Eller.. Nu när jag tänker efter så har han inte bajsat än... Inte bra. Kläderna får vänta en liten stund till.

Later!

Afternoon

Emil sitter och chillar i sin babysitter och jag chillar framför tv:n. Lång prommis avklarad. Banken var typ fullproppad med folk och jag orkade inte vänta så jag traskar dit imorgon istället. Niklas skulle iväg och träna typ nu så han är väl inte hemma förns om nåra timmar. Funderar på att kanske ta en promenad till. Eller bara chilla framför tv.n. Svårt at bestämma mig. Sitta vid datorn får jag tydligen inte för Emil. Så nu ska jag snacka lite med the poop baby.

So long!

Så rätt

Emil svepte flarran och nu är det bajstime. Later.

I'm up!

Emil 2. Han bestämde sig för att vakna halv nio och här är det oftast Emil som bestämmer. När han blir äldre blir det lätt ändring på det. Skitunge. Ännu en hel natts sömn. Thanx Emil. Eller, vid sex imorse ville han ha ett litet morgon snack, alltså en liten mumsbit sen somnade han gott igen. ATM sitter han i i sin babysitter och sprattlar hej villt. Bajsat har han ännu inte gjort men han brukar ju ta en morgon poop i babysittern så we får wait and see.

Planer för idag? JO. Banken. Lååång prommis. Lite Sex and Tha City(?). Pingvinstänger. Planering av namn get to together för Emil. Kanske en till prommis? Vad vet jag liksom.

Nu är det i alla fall frulle som gäller. Emil verkar vara mer hungrig. Undra om han sveper en flarra till? Kanske. Kanske inte. Jag meddelar lite later.

Annie och Empa signar ut. Slut.

Holaaaa

Här är jag. Laddad inför mega blogg start. Let's take over the world.
 
Emil tar en tupplur här brevid. Misstänker att han är lite sjuk, nyser och hostar. Lille killen. Idag är planerna att tjacka Popaganda biljetter och reklamera vagn helvetet. Har hittat en Brio Happy vagn som jag mer än gärna kör runt Emil i. Får se hur det blir.

Jag ska väl börja get dressed. The hard part är att kläderna är överallt. Uppe och nere, badrummet och vagnen. Anledning: Renovering. Vägg rivning och i eftermiddag blir det takmålning. Så jag, Niklas, Emil och Johanna delar rum en trappa ner. Trångt, men cosy. Alla johanna kläder är här, i vårt rum eftersom det är soon to be henns rum. Mina kläder, lite här, lite där uppe, lite där nere. The same med Emils kläder. Men det är chillpill.

Igår var det min och Niklas dag. 3 år och 11 månader. Snart går vi in i "vår månad" och lagom till den 23/9, 4 årsdagen, blir det spa mys och dinner. Can't wait!



Igår hängde sig datorn. Jag fick tuppjuck och la ner hela skiten. NU ser jag att mitt inlägg ändå fanns kvar som utkast. Det so ni läser ovan the line är alltså skrivet den 24/8.

Fan vad jag suger

eller vad säger ni? Men snart börjar skolan. Alla andras skolor. Och då blir det blogga av, så att alla har något att se fram emot när det är dags att gå till skolan. Då tänker alla: "Fan, skola idag igen. Aja ikväll när jag surfar på nätet så har i alla fall Annie(och Emil) uppdaterat med inlägg och bilder. Tur för mig." Am I right? Sooooo right!

Anyway. Idag köar alla till Coldplay. Då menar jag verkligen alla. Det är i stort sett ingen 16-19 åring som sitter hemma idag/ikväll förutom jag och Niklas. Damn it.

Nu vaknade Emil. Han är hungrig. Fan, jag som skulle duscha. Det får bli later. Jag menar Niklas skulle ju träna till typ halv fem så stan kan vi ju glömma. Damn it.

Annie

NU

Åker jag och Emil hem till mamma(mormor) och chillar. Niklas kommer dit lite senare och då är det middag som gäller. So long!

Så det så

Nu har vi varit ute på en promenad i solen. Emil har precis somnat igen och jag ska snart ta en dusch.

Jag är så brutalt sugen på att inreda vårat rum. Niklas tror inte på att jag kan. Men jag kan faktiskt. Så nu ska jag sätta mig och kolla grejer på the internät.

Later.

Emil atm



    


Emil hjärta Musse



  

Busbebis



 

 


Efter the bajsbomb



 
  

Sleeping Emil


            

Bara så att ni vet

Så tänkte jag vara extra snäll idag. Inte bara uppdatera utan också lägga upp en hel del bilder. Inte just nu. Men om ni kikar in om ngn timme så garanterar jag att det kommer ligga nya bilder uppe. Har ju lovat Niklas att jag ska börja med dagens outfit på Emil. Så det är väl lika bra att börja nu.

Återkommer senare.
Later!

Miss my girls

Som är i götet atm. Dom kommer hem imorgon kväll. Donno if vi kommer ses då eller om vi träffas på onsdag istället. We'll see. Niklas drog nyss iväg för att träna. Så vi har en OC paus. Vi har bytt tv show. Förr var det How I Met Your Mother. Jag älskar det. När Julle kommer hem ska jag hämta lite nya avsnitt hos henne. Can't wait.

Igår var vi ute med båten hela dagen. Riktigt jävla nice. Lite färg blev det och Emil älskade det.
Idag träffade jag Maria. Majsigt värre. Det blev en tur i Globen. Nya strumpor åt hela familjen.

Nu ska jagh ner och hämta lillen i vagnen, han är säkert hungrig och blöjbytbar.



Lycka stavas dig.

Att bajsa

Det måste vara en utav Emils favorit sysselsättningar. Igår kväll gjorde han det igen. I mitt knä. Blöjan kunde inte cover den bajsmängd Emil behövde göra av med. Så min kjol fick hjälpa till. Det var bajs överallt. Ända upp till Emil små skuldreblad. Det fanns bara en lösning. Badkaret. Efter det låg han och sprattlade villt på skötbordet. Världens nöjdaste lilla skitunge. Tog lite bilder och filmade faktiskt lite. Bilder kommer garanterat att läggas upp. Antningen ikväll eller imorgon. Tyvär så hann vi inte fota bajsbomben. Men vi fick i alla fall en färdig badad och färdig bajsad Emil. Men att man får bajs över hela sig är smällar man får ta som päron till små. Förhoppningsvis inte så ofta. Men ibland händer det.

Idag har han inte bajsat alls. Men jag är inte orolig alls. Han gjorde ju av med en hel del igår. Man blir lika förvänad varje gång. Att en sån liten människa kan bajsa så mycket. Häftigt.



Jag smälter, min lilla prins.

Friday

Uppe tidigt idag. Emil bajsade. En hel del. Sängen fick ta en hård smäll. Niklas och jag fick dela upp detta mission. Bajs mission nr 1234498.. Jag tog bajsbebis, han tog bajs sängen. Bra start på dagen. Vi kom ju i alla fall upp i tid.

Dagens planer är banken och kusins födelsedag. Vad vi gör där emellan får vi se.

Nu är liten kille lite små sur. För att jag inte leker med honom.



Världens bästa

You can't charge awesomeness

Tjaaaaa! It's been ett ag. But I'm back now.

Vi mår awesome. Emil blir bara större och större. Just nu ligger han på en filt på golvet och sover. Solen har gått i moln så jag sitter inne. Idag har det blivit en promenad till Ica Globen och stek på uteplatsen. Niklas är ute med Gurramannen och båtN.

Meningen var att jag skulle träffa Amanda idag. Men stackarn ligger hemma med migrän så det blir inte ngn dejt med henne förens nästa vecka eftersom hon drar till Gotland. Sad sad. Krya på dig!
Istället blir det en tur till Nacka Forum med mamma. Jag ska kolla på BH + brallor och så ska vi hitta födelsedags present till kusinerna Rasmus (3 år) och Erik (18 år). Efter det blir tillbaka hem och käka middag.

Tänkte att jag skulle slänga in en bild på Emil från i lördags när vi var inne och kolla Pridetåget.



Lilla hjärtat!

RSS 2.0



Desgin by Marcus Lagerberg
(den allsmäktige bazzaren)